when we arrive

har faktiskt saknat skolan om jag nu tänker efter.. så roligt jag har haft idag, jag har skrattat som fan. & självklart when we arrive så börjar all drama/action igen, hehehe... nej men vafan, det blev värsta bion idag, asså en spektakulär händelse! hahah skoja bara. varit i entré med komedi efter skolan, handlat en del till resan o så. stack ut lite senare med komedi osv.. kom hem för en stund sedan & nu blir det förfan sängen, trött som fan! jag är inte på humör så det får suga resten av dagen eller veckan.. peace!

bild från nyår på mig och sofka!


fredag!

den här dagen har inte varit något mer än soft. läst, pluggat, vilat osv.. men nu är jag klar med alltihopa! jag har iallafall vilat ut helt efter dom här två störda veckorna hahah.. om 5 dagar så åker jag, alltså på fredag! jag vill resa för att bli brun, inget annat! meeeeen nu så måste jag drau, peace!

jag är helt fast i låten!


för det första...

för det första,  så sa jag att denna helgen skulle bli sjuk & för det andra, det spelar ingen roll hahah. fredagen var så jävla rolig, inget mer med det.. lördagen var crazy! förrutom mot slutet då det blev kaos. men jag & anna ha... HAHAHHHAHAH. för mer information läs: karolinanikoleska.blogg.se eller turnupmyradio.blogg.se. vaknade precis & nu ska jag ta och fixa mig lite. känner mig som en riktig luffare bokstavligen. jag får se vad som händer idag, iallafall lite plugg nu. peace!

Anonym om dum/trög/efterbliven: ä det du och din kile på bilde
svar: nej det är jag och min bror :)

Anonym om 22.01: skit vacker! btw, kan du namn o lösen till donjetas blogg? :)
svar: tack! nej det kan jag tyvärr inte :)
















it's showtime bitches.

jag är sååååååå morgonpigg!!! okej.. jag har precis fixat mig eftersom att jag ska på jobb snart. hihi känner mig så stor! nej skoja bara. sitter o lyssnar på min brors låtar på hans data, I LOVE IT! är helt jävla sprallig i kroppen & jag vill hitta på något roligt idag. det är fanimig min sista helg här i sweden innan jag åker. jag har litte brottom just nu så jag måste kila ivääääg.  it's showtime bitches. peeace!

har blivit helt fast i house musik, älskar denna fast den är dryg i början

22.01

satt på balkongen med sam & komedi innan vi skulle till jobbet alla tre. hahah kändes konstigt när man sa ''ska snart till jobbet'', ja snart blir det så. efter jobbet då tog jag bussen hem med komedi & marisol. stack hem till komedi & därifrån så gick vi ut o mötte lilla bell, marina & jojan. lite senare så mötte vi upp jojo & stack till bondgården där kamme o dom var. suttit o skrattat med jojo & komedi hela tiden åt en jävla massa sjuka saker! kom precis hem & jag funderar över att gå o sova hihi, men nej! imorron är det fredag, shit shit shitttttt. peace!

Anonym om
ingenting: vem är nathalie och chanell ?
svar: hur ska man förklara det? nathalie är en tjej jag känner & chanell är hennes lilla dotter.

ser helt skabbig ut men okeej


11.02

godmorgon eller något. vaknade för en timme sedan & jag har bara suttit o lyssnat på musik hela morgonen, som vanligt då :) ska ta o fixa mig lite snabbt nu, därefter så sticker jag hem till komedi o därifrån så drar vi till jobb yepp yepp! uppdaterar senare ikväll, peace!!

bild från julavslutningen!
 

ingenting

hahaha.. det har varit en sjuuukt seg dag, har inte ens orkat snacka. varit med lidja hela dagen & nathalie kom förbi med chanell en liten stund. anyway.. jag har umgåts för mycket med lidija seriöst. idag har jag skrattat åt.. ingenting? det blev värsta floder av tårar så mycket jag skratta. men men, kom precis hem. ska ta det lite lungt nu. äntliiiigen så får jag sova ut imorron! peace!
okej något jag verkligen skrattade åt idag:


lidija och hennes ''för det första'' hela tiden..
- asså för det första..
- lidija sluta säga för det första för du nämner aldrig för det andra.
- men för det första så håll käften...... okeeej det är sant hahah!
- HAHHAHAHAHHA

nathalie & hennes ''bra'' svenska!..
- det är jättevarmt jätte tiden - det är jättevarmt hela tiden
- jävla seer - jävla sär & cp (samtidigt)
- men det är nästan slutaaaaaaaaaa - men det är nästan slut.


Sussi om dum/trög/efterbliven: Nathalie? var kommer Marina.g's? pojkvän ifrån? FIN BLOGG!
svar: hans mamma är från sverige & hans pappa är från argentina:) tack!!!


HAHHAHA det ska föreställa tånaglar som jag ritade på hennes strumpa (picasso)

dum/trög/efterbliven

kom precis hem. just nu så vill jag bara sooooooova! orkar inte beskriva min dag, jag har varit dum/trög/efterbliven hela dagen, alltså HEEEEELA dagen. ska ta & duscha nu och därefter så ska jag snacka med marina i telefon ikväll, nice. orkar verkligen inte skriva mer så peace!

Anonym
om not fun: var har du köpt din rosa tunika?:D:D:D
svar: den är från HM :D


not fun

stack ut med komedi & jojan & träffade sahed, abbe & kamme. jag ville bokstavligen pissa på mig så mycket som jag skratta! tack vare komedi & jojan hahah. det blev fan värsta buskkriget, not fun :( efter att jag hade följt kycklingarna så träffade jag ajka & stack ner till vide där vi softade på en stor gunga & snackade en massa, hon är helt kickad i pannan den grisen asså! meeen jag kom precis hem, ska ta och duscha nu & därefter så blire sängen. ppppeace!


17.41

dålig uppdatering, yes.
lördag: ja vi var i stort sett ute hela dagen både i höja & vide. lite senare mot kvällen så stack vi hem till jojan eftersom att alla frös. hahaha iallfall jag hade det sjukt roligt hehehe.. lite senare så stack jag ut med sahed, abbe & kamme. drog hem vid 1 and that's it.
söndag: har varit med lidija hela dagen. stack till vide med henne på kvällen & därifrån så körde vi runt lite eftersom att vi var rastlösa. varit vaken med ugglan hela natten typ så jag sov där :)
måndag: varit i stan fram tills nu. kollat runt lite i olika affärer & jag har så jääävla mycket o handla inför sommaren plus att jag reser om mindre än 2 veckor, YEAAAH! fikade & käkade lite senare med lidija, gabi & natalie. kom precis hem & just nu så väntar jag på komedi. drar ut senare med henne & så får vi se vad som händer. skriver mer sen peeeeeeeace

Anonym om
sjuuuukt: De är väl inte du som dansar på videon`?
svar: nixxx


HAHAHHAHA det var längesen man tog bilder på fötterna





hahah..

okej hahah... jag trodde att jag skulle kunna skriva om gårdagen men neej! sick sick sick.. kan iallafall säga att vi stack ut vid 5 & var ute hela dagen. jag hade det sjukt roligt vid vissa tillfällen hahah. kom hem runt 12 med marina & johannorna & vi var sten döda! vi somnade på sofforna and that's all you need to know. vaknade klockan 5 på morronen & somnade om igen. har precis städat lite & allihopa har gått hem. dagens planer är väll o fixa mitt rum, träffa marinorna & dom & sen träffa några andra.. skriver mer ikväll hoppas jag:) peaceeeee!

Anonym om
14.07: ta lite bilder idag tycker jag :D
svar: ja tyvärr så blev det inga bilder, vi kunde faktiskt inte fota :( men jag lovar till nästa gång!

Anonym om sjuuuukt: var dansar du
svar: på hiphop centralen eller vad det heter

nåågra bilder från igår.. ego hihi




14.07

hellloow! sitter just nu hemma hos jojan. har precis färgat hennes hår så hon duschar just nu medans jag sitter här med komedi och maxar med lite musik hihi :) ska snart dra iväg & handla lite till ikväll. myskväll med my babes blir det, & vad vi gör sen har jag ingen aning om. det får bli som det blir. uppdaterar senare ikväll, ppppeace!

21.39

kom precis hem.. träningen var inte så länge idag så jag tog bussen hem med bell & därefter så gick jag hem till jojan som precis hade färgat sitt hår & jojo var där också. komedi kom lite senare & vi snackade och diskuterade om en jävla massa saker, det är fan sjukt... anyway, följde jojo till bussen sen & var ute en litenstund med komedi. vädret är sjukt härligt, jag verkligen älskar det! ska ta & fixa några saker nu o sedan softa resten av kvällen hihi, peaceee!

Anonym om
fettsugning (y): Om du är missnöjd med din kropp, bör man inte hålla på att äta massa små saker hela tiden, utan äta nyttigt och så:) Ha en bra dag
svar: jag är missnöjd med i stort sett allt, det är inte så att jag äter som en gris alltså onyttigt varje dag. ibland äter jag inget alls. men det är precis innan jag har min jävla mens då jag blir till en gris o äter allt möjligt och jag blir alltid dubbelt så tjock och känner mig trippelt så tjockare. så är det ibland för mig. detsamma :)

karolina veljanovska om fettsugning (y): måste bara säga att du har en sjukt fin blogg nathalie (; och riktigt söt är du med =)
svar: tack så jätte mycket, fortsätt o läsa den :)! tacktacktack, va du e gullig!

just nu........


sjuuuukt

äntligen så har jag fått sova ut! vaknade för en stund sedan & har bara suttit vid datan och knarkat mig med christinas nya låt, sjuk är den! ska ta och fixa mig snart och städa mitt rum lite. lite senare så blir det dans också. btw, så sjuuuukt väder det är fyfan! HÄÄÄÄÄRLIGT! aja, peace!

någon undrade ifall jag hade kunnat lägga in en video på dansen.. so here you go, vi har inte kommit längre. har filmat videon genom datan så att de går snabbare o ladda upp, eftersom att den vanliga kommer att ta 100000 år :)

början är inget vi ska ha nu


fettsugning (y)

i'm so fucking tired! har städat så mycket idag men har inte gjort så mycket mer. har i stort sett bara lagat mat & städat idag. jag har fan blivit tjockare än vad jag var innan, har gått upp 15000 kilo, jag skojar inte! en fettsugning hade passat så jävla bra nu. eller 100000 kr så att jag kan operera mig helt perfekt, inte så dumt.. nej men i'm serious, ueee hahahha.. okej jag låter helt dum nu, ska ta & duscha nu & sen sova. LEDIG IMORRRRRON! yeesss & så är det dans, härligt! godnatt på er, peace!

Anonym om S-L-U-T:
måste bara fråga, vad har hänt mellan dig och hon bell ? Umgås ni aldrig längre eller ? För om man kollar bak i arkivet så va ni typ skit tajta ? Skit bra blogg har du ! (:
svar: det är bara mycket med skolan o så. i och med att hon går sista året nu i grundskolan så har dom mycket prov o så, vilket gör att hon inte har så mycket tid på varadagarna. vi träffas inte så mycket men när vi väl gör det så gör vi mycket. vi är fortfarande tajta även om det inte syns, hon kommer alltid o va som min syster :) & tack så myckeet, puss!

emmie om so fucking...:
hur mycket kostar tröjan med ett H på?
svar: jag har för mig att den kostar 250. om jag nu minns rätt!

bild från idag, ser så jävla äcklig ut :)

S-L-U-T

hahahah... idag har jag i stort sett failat för det mesta, jag verkligen badade när jag skulle diska, BAAADADE. det är ingen vanlig disk med en liten kran, utan det är värsta duschen hahah! anyway, annars har jag varit värsta gordon ramsey, for real hahahha... jag längtar verkligen inte till o börja jobba, detta har fått mig o älska skolan som fan nu!! kom precis hem & jag är sluuuuut, S-L-U-T. imorron blir det ännu jobbigare so i have to wish for the best. så död som jag är nu så går jag och lägger mig fan, tack hej peace!

satt o lyssnade igenom ushers gamla skiva & jag har verkligen glömt dom här låtarna fan, love them..








skrattlig dag hahah

min dag har varit såååå långtråkig ända tills jag stack ut o träffade johannorna. drog hem till jojan där vi skrattade som fan, vi bokstavligen dog av flabb o jag menar allvar hahah.. därefter så käkade vi mat och kollade på hur mycket jojan orkade äta hähä. senare stack jag ut & träffade lola & claudia, sick. abbe, kamme & babus kom lite senare också. hahah så mycket vi skratta, fyfan! anyway, kom precis hem & nu måste jag fixa lite saker osv.. imorron är det prao för mig, ska jobba från 11 på dagen till 9 på kvällen, sad sad sad :( peace!

jojos egna låt hahahah:
jojo: he was my ear when i couldn't hear. he was my toe when i couldn't go. he started to talk, but i just wanted to walk.
Alla: HAHAHAHHAHAHAHAH

sandra om sickness:
jo kom igen lägg ut videon det är bara kul.
Det gör en blogg mycket roligare plizzzz?:)9
snacka med dom,
kramisar
svar: jag hade velat lägga in videon, eller ja alla video jag har på dom. men konsekvenserna hade varit grova hahah.. dom hade nog aldrig sagt ett ord till mig mer!

osminkad & NÄRBIIILD.. jag liknar en fisk HAHAHA


sickness

kom precis hem. har varit ute lite med johanna & marinorna, sickness fyfan hahaha.. synd att jag inte får lägga in video på dom! ni hade pissat på er bokstavligen!! anyway, stack hem till marina & kollade på skräckfilm ''mirrors'', riktigt äcklig är den! ska ta & duscha nu och därefter så blir det en film or something... har prao nu i 2 veckor, wiiihoooo! peace!

ahhh, jag dör för låten!

sluuuuuut

sitter hemma hos komedi just nu, dagen hittils har varit sjuk. hahah komedi dödar mig! just nu så sitter vi och väntar på marina.g & därefter så drar vi nog ut med sami och dom med pipa. peeeace!
BTWWWWW frågestunden är sluuuuuuut.

vilken dans stil går marina.g på?
sen vilken dans studio e de?
svar:
hon har precis slutat på dancehall/reggaeton, annars så går hon på streetdance. det är inte direkt en dans studio, vi har börjat dansa på en förening eller hur man nu ska säga. vi har vår egen dans lokal :)

Vem äter mest av dina vänner? answer ärligt
Marina.G
jojan
Marina.K
jojo
svar:
JOJAAAAAAAAAAAAAAAN

Har du någongång sprungit upp och ner från trapporna för att Jojan å Marina.G ville ha mer mat ? =)
svar:
ja det har jag, 100 gånger faktiskt!!

Vilken kille har mest charm tycker du?
svar:
shaqe & abbe

Håller du med Marina K, Jojan och Jojo om att 96:orna på er skola härmar er eller vill va som er?
Tycker det är rätt konstigt att dom tycker det för att ni är ju vän med hälften av dom, så är de inte lite fake att gå och tycka att dom är wannabe's när ni själva e vänner med dom, eller? I think so iaf..

svar: som jag sa innan.. jag har inget med det o göra, jag vill heller inte ha något med det o göra. jag är vänner med dom och inget mer med det :)

nuuu haaaaar jag lust o åka!!

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 2

kom precis hem från jojo. den bästa skräckfilmen som vi har sett hittils ''home movie''!! hahah... nej nu är jag trött som fan efter denna dagen. ska ta och svara på resten av frågorna snabbttttttt! peace!

vem e du mest med ?
vilka räknar du som dina närmsta killkompisar?
svar:
jag är ju mest med johannorna & marinorna, vi alla bor ju nära varandra förrutom jojo. & dom jag räknar som mina närmsta killkompisar är väll dom jag umgås med då och då & snackar med, några stycken väll typ m.m och dom it think :)

taru betalt för din blogg?
om du är oskuld, vem skulle du kunna tänka dig och tappa den med? nämn helst namn, skriv inte, sån kille eller nåt liknande, skriv namn (a)
hur många ggr haru varit otrogen?
äru släkt me någon kändis?
hur många kändisar har du träffat?
har någon varit otrogen mot dig?
äru vän med någon du egentligen inte vill vara vän med?
snälla, lägg ut MASSA bilder på dig och dom flesta av dina vänner från sommaren, älskar att titta på bilder:D
btw, du är fett fin & din blogg är lika så :$ elr va man säger, hehe <3
svar:
haha nej jag tar inte betalt för min blogg, vet faktiskt inte hur man gör sånt. ja jag är oskuld som jag säkert har skrivit klart o tydligt men det är inget man planerar o göra eller bestämmer med vem så jag har ingen aning hahah. jag har aldrig varit otrogen hahah. nejfan hahah jag är inte släkt med någon kändis! hmm, jag har väll träffat några stycken, har faktiskt inte räknat hehe. inte vad jag vet, hoppas inte det :(. jag är ju vän med dom som jag vill vara vän med. det var faktiskt inte längesen jag la ut bilder från förra sommaren, men alla bilder är katastrooooof så det är en stor anledning till varför jag inte lägger in så jätte många haha! tack tack tack så mycket :D pusss

Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?
svar:
jag har faktiskt aldrig sett den bloggen, men den verkar vara rätt bra i think :)

din blogg e skit bra :) diggar den ..
hmm
1. får du umgås med killar / ta hem dem och sånt av dina föräldrar?
2. har någon av dina närmsta vänner svikit dig någongång för en kille eller nått ?
puss
svar:
tack så mycket, fortsätt läs den också hähä:) japp, jag får umgås med killar. och ta hem killkompisar men helst killkompisar som min pappa har sett innan osv.. ye you get it! ehm.. jag tror inte det, inte vad jag kommer ihåg! puss

Är det inte jobbigt att Marina G umgås så mycket med sin pojkvän och har mindre tid åt er som är hennes bästavänner? Och tycker du inte det är konstigt att hon redan haft sex med honom? BTW superduper fin blogg! och söt äru!
svar:
det är inte jobbigt någonstans eftersom att vi umgås med marina både i skolan & efter skolan. hon träffar ju sin kille oftast på helgerna pågrund av att dom inte har så mycket tid på vardagarna. och nej det är inte konstigt alls eftersom att dom har inte haft sex överhuvudtaget :) tack så jättemycket, vad gulligt :D

var bor du =)
svar: sverige, malmö, höja haha :)

har du varit tsm med gani
svar:
nej det har jag inte 

kan du vara dig själv bland vem som helst?
bryr du dig om vad andra tycker om dig?
svar:
ja det kan jag väll, man ska ju egentligen inte behöva ändra sin personlighet o allt pågrund av olika människor? men ibland kan det ju kännas stelt i början sen slappnar man ju av tillslut. egentligen inte, det beror på vem som tycker och tänker något om mig. annars så bryr jag mig inte så mycket, eller ja jag försöker ju att inte visa det :)

vem är din närmsta vän i rosengård ?
och är den tjejen rolig o snygg :)
e du oskuld o vem gillar du nu
har någon av dina kompisar tappat den förutom jojo då..
svar:
Vlora är min närmsta vän, lola alltså. & ja hon är skit rolig, asså bokstavligen störd! & hon är skit snygg, hon liknar en bebis :) japp jag är oskuuuld o jag gillar tyvärr inte någon just nu. som sagt, jag svarar inte på dom frågorna det får ni ta och fråga dom 

Okej min fråga till dig i denna frågestund, hahah varför bryr sig folk så mycket om andras oskuld :P
svar:
hahaha ja den frågan kan jag också ta o ställa... dom vill väll veta mycket om folk runt omkring, i dont know hahah :D

i know ho you love .. LOLLLLAA (K)
svar:
right answer darling (K)

om jag nu har rätt så har de vatt något mellan dig och omar gani innan? vad hände? e ni fortfarande vänner? gillar/älskar du honom fortfarande? skit bra blogg förresten :)
svar:
gammalt. ja ibland så gör man misstag.. jaja klart, vi är fortfarande vänner o snackar osv! tack så mycket :)

varför tror du att alla 96 på er skola vill vara som er??okej jag kan förstås förstå det men stör det inte er ganska mycket att vara klonade typ??haha alla 96 or nu för tiden är wanna be s dem har inget eget :P:P
svar:
 jag orkar verkligen inte bry mig om vad människor gör, säger, tycker osv.. det är ju inte mitt problem vad dom gör, jag lever ju mitt eget liv och inte deras. hahah så jag tror inget, stör mig heller inte på något för det är bara onödig energi om man håller på så :D

Vem är den vackraste kändisen du vet? Vem är vackrast av dina kompisar? Du måste säga en som är absolut vackrast och inte bara typ '' oh alla e vackra '' och sånt hehe.. Och tillslut, har du varit nära på att tappa din osklud med någon?
svar:
den vackraste kändisen jag vet, hmm.. cheryl kole eller vad hon heter, sjukt vacker! hahah, tyvärr så tycker jag att alla mina kompisar är lika vackra, söta vad som.. ja man kan tro nu att jag säger så bara för att, men neej jag är inte sån person som kan tycka att mina vänner är fula eller något! nej jag har inte varit nära på o tappa min oskuld hahah

omg, så mkt folk bryr sig om oskulden :S
svar:
ja tydligen hahah

varför tror ni 95or att tjejerna på er skola vill vara så Mycket som er?? jag såg på Marina K's blogg att hon hade skrivit någoot.. det kanske är sant men så som jag har hört så är det ni som överdriver med det?
Och sen höörm....
när fyller du år? har du tappat din oskuld? hörde du har gillat kame? :)
svar:
för det första så har jag inget med det o göra, så det finns inget jag kan svara på tyväär :) jag fyller år den 22 mars. nopps 100% oskuld. hahaha då har du nog hört fel, nej jag gillar inte kamme:D

om dina vänner nu har blogg kan du inte skriva vad deras blogg heter? :)
svar:
dom har faktiskt precis tatt bort sina bloggar :(

kan du inte säga vad
jojo
jojan
marina.k
marina.g
vad deras bloggar heter?
din blogg är des super snygg! bra att du bloggar så ofta det är kul att läsa.
men kan du inte försöka lägga ut mer bilder och vidior ifrån när ni dansar? på dig och marina.G och dom. :)

svar: dom har faktiskt precis tatt bort deras bloggar eftersom att dom är sjukt sega på att uppdatera!! jag har ett antal videos på när vi dansar o så, men det är för katastrof för att visas! men någon dag nu så kommer det hähä :)!

LÄGG UT FLER VIDEOR PÅ DIG OCH DINA VÄNNER!!
svar:
hahah jag lägger faktiskt inte ut video på mig och mina vänner pågrund av att det är inga normala video de.. hahah seriöst! men ja jag kan väll börja med o göra det snart :)

hur länge va edon och jojan tsm, tycker dom passade riktigt bra tilsammans:)
svar:
dom var tillsammans i 3 veckor om jag nu minns rätt, ja dom var faktiskt jätte söta tillsammans !:)

Anonym om halvdöd: HAHAH omg så sööööööööööööööööööööt nathalie!!!!! du ser ut som en äkta arab :$ HAHAH:D<3
svar: hahahah shit, bilden var verkligen inte söt det var nog anledningen till varför jag satte den svarta pricken mitt i ansiktet hahaha! men taaaaack :D hahahah ärligt :O hahahah jag döööööör! puss


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 1

okey, ska ta och svara på era frågor nu så bra jag kan. men tyvärr så kommer jag inte svara på vissa frågor på grund av att det är frågor om mina vänner & deras privatliv vilket angår dom och inte mig. så det är upp till er o fråga dom inte mig. tyvärr :)

vem gillar du?
vad är du mest nöjd över med dig själv?
vem är din bästa vän?
vem tycker du har det finaste leendet?
vem av dina vänner är sötast?
vem av dina vänner är roligast?
tycker du att ditt liv är bra?
om du hade fått ändra något på dig själv och i ditt liv vad hade det varit??
svar:
ja ingen speciellt just nu. 
det jag är mest nöjd med med mig själv är mina ögonfransar inget mer asså hahah.. min bästa vän o bästa vän.. asså dom närmaste är ju johannorna, marinorna, bell & karo. för att vara ärlig så tycker jag att taan har ett av de gulligaste leendet, även min kusin. alla mina vänner är lika fula punkt. av mina vänner så är marina.k den roligaste jag har träffat i hela mitt liiiiiv. jag kan inte precis säga att jag har ett dåligt liv, men vissa dagar är dåliga & vissa dagar är bra. jag hade ju inte ändrat på något så speciellt på mig själv bara utseendet och kroppen. och i mitt liv hade jag nog velat ändra på ett antal misstag :)


hur många har du hånglat med, och var ärligt inte som dem andra bloggarna!?har du något mer än vänskap med han abbe eller sahed du brukar skriva om ? hur lång är du och hur mycket väger du?
Tack för ärliga svar puss
svar:
jag är 165 cm lång & jag väger ingen aning. & nej jag har inget mer än vänskap med abbe eller sahed. sist  men inte minst.. 1

vad heter dina föreldrar
svar: min mamma heter biljana & min pappa heter pajo

vilket år har du trivits med bäst hittils & varför? vad brukar du göra en vanlig dag, hemma? vem vet mest om dig? vad blir du ledsen över?
svar:
2007 & 2009 har nog varit dom bästa åren även 2008. det har hänt så mycket under dom åren så det går inte riktigt o förklara :) när jag är hemma så brukar jag plugga eller sitta vid datan eller nått. annars brukar jag vara ute. mina närmaste vänner vet exakt allt om mig alltså dom jag nämnde längst upp. asså det beror på vad du menar med ledsen, gråta elller bara känna sig nere? allt möjligt isåfall, händer det något med vänner, problem, familjen osv.. allt det kan ju få mig o bli ledsen?

Har du varit med i ett tjej slagsmål någon gång? Alltså verkligen slagit någon? Säg en person du hatar mest i ditt liv! TACK för ärliga svar :)
svar:
ja absolut speciellt marina.k, fråga henne hahah.. nej men inte tjejer utan killar. jag kan ju inte precis säga att jag hatar någon, men ogillar? ehm.. ett antal stycken hahah

är du oskuld?:)
svar: 100% jaaaaaaa

känner du desteny carvajales? om ja, umgås du med henne och e on snäll
svar:
nej jag har ingen aning om vem tjejen är.

Hej! hatar/ogillar du någon i din skola? isåfall vem? förresten du är riktigt söt
svar:
det finns en hel del som jag ogillar i min skola, vill ju inte direkt skriva vem tyvärr. tack gullunge!

e det sant att du e släkt med seca aleksic =/ och att din farfars fru's ex är dino merlin? ... mohammed sa det
svar:
hahahah ja rita det är faktiskt sant det mohammed sa!

hur många har du strulat med din bitch? du har fan nya killar varje helg :O omar,shaqe,yousef,abdi,abbe,sahed,ýousef,taan,sami,oliver jag svääääääääääär du e king så många killar du har och ger ändå inte fitta till alla !!!!! jag diggar din blogg fett ös! vilken kille pussade/kysste dig sist? vad gjorde du idag?
svar:
hahahah ursäkta? det kallas vänner, inte nya killar hahah? det inte precis som att jag har haft något med alla dom du nyss skrev. och ja jag har inte gett min fitta till någon :) fortsätt digga den med ännu mer ös då!! yousef faktiskt. och idag har jag inte gjort något speciellt förrutom att jag har varit hos jojan & nu är jag hos jojo hahah

NI i höja vet allt hur kan det komma sig? har ni någon parabol eller ngt i skolan?
svar: nej vi i höja vet inte allt. men vi kan veta allt om vi nu frågar vår parabol som han kallar sig själv :)

du har så många närmsta kompisar ska se om jag kan alla...
Marina k
jojan
jojo
marina g
karolina
bell
nathalie Zaremba
och så klart dig själv nathalie zekovska
kan du berätta vilka du tycker dem passar med eller e på g med?
svar:
marina.k är ju tillsammans med m.m & jojan var tillsammans med edon. jojo är tillsammans med andre & marina.g är tillsammans med miche. karolina passar med bessi & bell passar med marko. nathalie zaremba passar med kim.... jag själv kan ju inte säga vem jag tycker jag passar med.

hur mycket gick du ut med i betyg första terminen i 8an och hur mycket kommer du gå ut med nu?
svar:
200 helt, men vi hade inte alla ämnen. men jag hoppas på att jag går ut med minst 240 denna terminen eller något :)

var ska du praoa ?
vilka killar har varit hemma hos dig (som du har bjudit ditt)
e din pappa snäll?
vet dina föreldrar allt om dig ?
e du oskuld?
vad gjorde du på ungdomsmottagningen?
e du snäll mot dina vänner?
har du varit otrogen?
svar:
i en typ restaurang eller något sånt, vet inte vad jag kan kalla det. det är inte precis så att jag bjuder in någon hela tiden hem till mig, folk bjuder in sig själva också haha. olika killar har varit hemma hos mig. nej min pappa är iiiiiiiiiiiiiiiiinte snäll. och det är min mamma som vet det mesta om mig, min pappa vet ingenting. ja jag är oskuld. och vi var på ungdomsmottagningen med klassen, inget fel med det. ja jag är väll så snäll som möjligt mot mina vänner hihi. nej jag har inte varit otrogen, vill heller inte vara det :)

du e så sött tjejen
du e så vacker girl
LÄGG UPP MER BILDER INNAN JAG SLUTAR BESÖKA DIG !
svar:
hahah taaack så mycket! jag lägger upp så mycket jag kan hähä

kan du sluta skriva engelska på din blogg? det är fullt äckligt och man fattar inget ??????????????????????????????????????
svar:
för det första så har ingen bett dig o läsa min blogg JOHANNA MAURITSSON A.K.A JOJAN! om du nu har så svårt för engelska, vad sägs om google translate???

vem strulade du senast med?
vem gillar du nu?
e du på g med någon?
vad e ditt mobiltelefon nummer?
kan du svara på dem privata frågorna med?? annars e det inte lönt med frågestund!
svar:
omar. ingen. nej. hemligt.

din favorit balkan mat ?*
vem gillar du?
vilka av dina kompisar saknar du nu dem du inte tärffar ofta då !?
va stör du dig på på din kropp ?
vilket e ditt favorit ämne i skolan ?`
sminkar du dig varje dag ?
PUSS HAJ
svar:
punjene paprike eller sarma, sjukt gott!! ingen. jag saknar en massa kompisar, alla dom som jag inte träffar ofta :) allt, allt & allt. mitt favorit ämne i skolan är slöjd & svenska, inte mycket ansträngning haha. ja nu gör jag eftersom att jag har mycket tid på morronen men jag behöver inte om jag inte orkar. pusss

hoppas ni blev nöjda med era svar, fortsätter o svara på resten lite senare :)


redan

shit det är redan lördag.. vaknade upp hos jojan inte jojo hahah ändrade planer blev det mot kvällen. stack iallafall ut med komedi, abbe, sahed & kamme senare på kvällen. kom hem runt 12 då vi såg johannorna dansa så vi hängde på! lyssnade på väldens äldsta låtar förfan! somnade runt 3 & vaknade vid 10 osv.. kom precis hem och vädret där ute är så jävla äääääckliiiiiiigt! drar till jojo senare ikväll & hyr film eller något. peacee!

btw, jag svarar antagligen på frågorna lite senare idag :)

vilka låtar vi hittade igår, dog för dom när man var liten hahahaha!

bad update

bad update i know.. men jaaa!
igår: blev det a nightmare on elm street med, marinorna & johannorna. värsta filmen någonsinn! därefter stack jag ut med marina, johanna & andre senare under kvällen.
idag: blire uppvisning i limhamn & stan därefter med marinorna & jojo. sover antagligen hos jojo idag :D svarar på frågorna från frågestunden ikväll eller imorron, tiden gååååååååår. peace!

egooooooo bilder & bilder från veckan








FRÅGESTUND!!!

ledig nu i 2 veckor, awesome! btw, tack för att ni var ärliga om jag skulle ha mittbena eller inte hahah. drar till komedi nu med jojan, peace! ohhjjaaa, frågestunden är igång nu & stopp blir det när jag säger till hihi.


eller?

kom precis hem. har varit & pluggat hos komedi hela dagen! som sagt... har 5 prov denna veckan, 3 done 2 left! anyway, har inte haft någon lust alls med o blogga nu dom senaste veckorna. anledningen är ju att det bara händer en massa skit om och om igen. förstår inte hur folk orkar med drama and all that shit! from now on i'm gonna stay out of every ''drama problem'' om jag får säga så.. yeye, plugget väntar. peaceee!

Anonym om döööööödar mig grovt:
kan du ha en frågestund på din blogg stumpan
svar: har haft en innan så jag kan ju köra en till. imorron eller något..
skriv ditt namn nästa gång så jag vet vem du e :)

mittbena eller inte?

döööööödar mig grovt

kom hem för en stund sedan.. asså nej min hals har gått över gränsen, den dööööööödar mig grovt! precis pluggat lite till engelskprovet & ska snart ta och göra klart min bild. engelskprovet idag gick sådär, likadant med svenskan. i hope for the best iallafall.. ska ta och göra te nu & döda mig med läxor, love it :) 5 prov på 3 dagar, asså you gotta love life :) peaceeeeeeeee

ahhh så gammal bild, nata & jag

jag orkar inte!

stack ut o träffade bell, sahed, kamme & abbe runt 4. lite senare träffade vi på elias, dakki och egzon. träffade sahed kamme & abbe igen lite senare osv.. satt i pizzerian och tog det lungt & snackade lite :) kom precis hem, det känns som att jag har astma (även om jag inte vet hur det känns) jag vill bara skära av min hals och sova. sitter och dricker en jävla massa te!!! plugga måste jag göra nu.. JAG ORKAAAAR INTEEEEEEE

bilder från igår, love you guys!





halvdöd

ahhhh min hals dööödar mig! sitter här halvdöd framför min fula data & plågas på grund av att min hals gör så jävla ont! anyway, ska inte sitta & klaga.. det blir ingen komedi idag utan jag ska plugga själv :( måste läsa ungefär 150 sidor i ondskan, göra min bild klar, öva på matte & engelska. en pistol skulle passat jätte bra just nu :) ska inte dra ut på tiden mer, jag kan lika bra börja plugga nu! peace!

hahaha, fan vad gammal!

so fucking...

bad uppdate i know.. men ja i'm so fucking happy just nu. anyway, stack hem till komedi på kvällen igår. blev inte som jag planerade men vi kollade på skräckfilm & jag bokstavligen dog! var ute resten av kvällen med johannorna and that's it! idag så stack jag till komedi rätt tidigt imorse och pluggade. it's wierd att plugga på en lördag! anyway, stack hem till jojan sen och därefter blev det film hemma hos mig. stack sedan ut till vide & hade det riktigt rolig hahaha!! efter att jag följde johannorna en bit så stack jag ut med sahed & abe. kom precis hem och jag är dööödligt trött! sängen väntar, helt seriöst! en jävla massa plugg väntar på mig imorron.. peace! 

Ll om valborg:
snälla kan du svara natta men var köpte du din La keps tacksam för svar
svar: min bror köpte den i danmark om jag nu minns rätt :)


rebeka om hääärligt:
var köpte du den jackan med ett H på :)?
svar: hur kan man missa den! den är från gina tricot :)



mmmm

back from school.. hade värsta djupa pratstunden med gabi, marina & bell igår. fått mig att tänka på saker från en helt annan vinkel nu! anyway, skolan idag var ju helt okej. en massa filmer kollade vi på idag & det blev även vattenpipa hos ilham på rasten, mmmm! kom precis hem & ska snart ta o fixa mig. senare ikväll drar jag och jojan hem till edvin med besim där det blir movie. uppdaterar antagligen när jag har kommit hem, peaceee!!

fan vad denna låten ger mig flashbacks asså!

komedi

har nog aldrig varit så trött i mitt liv så som jag var igår.. varit i stan hela dagen med jojo & marina. handlade lite saker o så, skrattade som fan också, don't know why. stack sen hem med marina & ajka, that was all från igår.
måste dra till stan idag med marina efter skolan & fixa vår prao. har vi tur så får vi det på en restaurang/café, komedi är personalen hahah! därefter så drar vi till träningen resten av kvällen. ingen uppdatering för idag.. bilder kommer imorron på saker som jag köpt under vecka. peace!!


GLAAAD

träningen var rätt så soft igår, hade ingen energi alls. men jag marina & karo stack till willys efter dansen och handlade.. industrigatan is sick for real. riktigt äckliga män, och minst en bil som tutar efter varje steg man tar! they scared the hell out of me! såklart så missade jag och marina vår sista buss så vi planerade o gå hem, men irena körde hem oss på vägen. anyway, idag deckade jag direkt när jag kom hem från skolan. har varit onormalt glad också, asså bokstavligen GLAAAD. precis pluggat som faan & ska fortsätta med det nu. yeye, wish me luck! peace!

Nejla om
sneee time:
Hej Nathalie.
Är du på g eller tillsammans med någon just nu eller gillar du någon ?
Riktigt söt är och du har en fin blogg.
Puss!!
svar: nej faktiskt inte, inget av det :) tack så jätte myckeeet, pusss!


sneee time

hello people. har verkligen ingen ork med att gå till skolan idag, så jag är hemma!! har så jävla mycket o plugga så det får jag ta och göra nu när jag väl har tid :) har dans idag rund 5 till 9 typ, så jag tror nog inte att jag kommer skriva mer idag. ska ta och fixa lite låtar till idag & därefter så är det sneeee time med en massa plugg.. orka!!! anyway, peace!

(fatttttttttttig med bilder)


fööööööööör rolig

okeyy.. gårdagen var bara fööööööör rolig. så mycket som jag skratta igår brukar jag skratta sammanlagt på en månad om jag får säga så hahahaha! anyway, var iallafall ute med zaremba, kim, marinorna, johanna, abe, kamme, elias & egzon i vide igårkväll, nothing more with that! vaknade upp idag av att nata satte sitt ansikte en centimeter ifrån mitt & skrek VOFF (jag blev skrämd som fan). senare drog jag hem till K.K med gabi och tog det lungt! sedan så kom komedi hem to my place. blev skräckfilm osv.. kom precis hem efter att ha varit ute en stund med komedi, abe, kamme, macke, emrah, robert & adam. pluggtime är det som gäller nu peeeeeace


valborg

valboooorg: hade en liten s.k förfest med komedi och min brors kompisar innan vi stack ut & träffade emrah & haris. därefter så tog vi bussen med omar, m.m, makke, edon, taha, bilal, hani, arijan, andre, hossam & khaled till värnhem där vi mötte upp lola, sussi, claudia & olivia. stack sedan till en park och hade det riktigt roligt hahah. tillslut så började jag & sussi att gömma oss för dom, don't ask me why hahah! efter att hälften hade stuckit vidare till pildam vid 10 så drog jag till bussen & gick hem till karo istället där shaqe, abdi, miche & marina var. sooooooft hade vi det! när komedi kom lite senare, så stack vi till MC för o käka! kom hem någon gång vid 1 or something. måste också säga att jag har sovit sååååå jävla skönt, fyfan! anyway, var nyss nere vid ica med komedi och köpte oss frukost. ska snart dra hemmåt, och ikväll så blirre ZAREMBAAAA. peaaace!











RSS 2.0