första priset

okeyy.. har varit at jojans place idag med marina & jojo. satt och kollade på The life of death of bobby Z & Waist deep,  sjukt bra filmer!! efter filmerna så fick johannorna för sig att baka pizza and efter pizzan så stack vi ut och träffade sami & illi. juste.. den som borde få första priset för att få någon att bli på dåligt humör på 5 sekunder är nog johannorna och marinorna! men även att få någon på bra humör på 5 sekunder! yeye gotta goooo, peace !

Anonym om
it really sucks:
shuuuuu nathalie:)
okej jo jag vill först börja med att du är sjuuukt söt och vacker!
och för det andra frågar jag hur du sminkar dig för du är rkt söt
asso:O
mvh en person:)))

svar: shuuuu hahah! shit.. taack tack tack men nej det är inte
sant! hahah så söööt. ehmm sminkar mig normalt tror jag?
maskara och ibland dipliner eller vanlig eyeliner :D pusssss

saknar mitt hår..

gammal but still good!

vaknade för en timme sen ungefär, and i'm klar fixad! sitter & funderar över hur jag ska ta mig till jojan, hm.. det regnar ute och jag tänker aldrig i livet GÅÅÅ från mig till henne! (då snackar vi om typ 1 kilometer) HAHAHAHAH.
får ju tvinga mami att köra mig annars så kan jag lika bra dö i regnet! peace!

just nu!


denna låten gör mig alltid så jävla glad, gammal but still goood!

juste

stack hem till komedi en stund & skrattade ihjäl mig, hon är ju fan dum i huvet. helt bränd! vi gick ut lite senare med rita och därefter så stack vi hem till mig och sooooftade i min källare och snackade en hel del! now i'm home, ska ta och duscha nu and then kolla på film, peace!!

HAHAH juste.. sitter fortfarande och skrattar åt fredagen!

(jag, komedi & jojan går runt i stan.. komedis mobil ringer..)

komedi: hallå?
personen i telefonen: kör du ut?
komedi: va? kör ut vad??
personen i telefon: ÖL
jag & jojan: HAHHAHAHAHHA
(5 sekunder efter så ringer det igen)
komedi: nu är det dom igen... HALLLLÅ
personen i telefon: kör du ut?
komedi: KÖR UT VADD?
personen i telefon: sprit?
alla tre: HAHAHHAHAHHA
okej.. det lät fan roligare i värkligheten!

srce & jag :D




deppig

vaknade upp för några minuter sen av ett samtal från komedi där hon berättade en hel historia. jag höll på att pissa på mig, & det gör jag fortfarande HAHAHA! är helt deppig nu över att jag inte var med dom igår :(. men ja, det finns andra dagar.. ska ta & fixa mig nu, sticker lite senare till komedi! yepyep, peace!

flera bilder från emelies party:














it really sucks

så nice. kom precis hem efter att ha varit ute med rita en stund. träffade först macke & awez, rastade awez hund & därefter så stack vi till deras gård och lekte med en liten pojke. hahah jag låter som en pedofil.. but i'm not! HAHAHA. drog sedan iväg till MC med rita, tog det lungt & snackade ut en massa. and now i'm home. är sad som fan, här sitter jag hemma medans everybody är utanför marshmallow och köar vilket jag också skulle göra med mina ca 10 kompisar.. bull som fan, men changed plans som sagt. IT REALLY SUCKS! yeye, peace!

just nu

rastlös

godmorrooon! vaknade för inte så längesen, kom precis ut ur duschen. är sjukt trött & jag vill bara lägga mig ner och sova hela dagen! är helt rastlös så jag måste ta och hitta på något, ska först leta upp mina kusiner.. ifall jag hittar dom! uppdaterar senare ikväll, är inte datasugen! peace!

Anna fick mig att älska låten & den gav mig en riktig kick nu hahah!

SÄKERT

vaknade runt 2 idag på grund av att miss karo väckte mig.. fick ungefär 7 timmars sömn, great! har för det mesta legat och degat i mitt rum fram tills djuren kom hem till mig, det vill säga.. marina, jojan & karo. vi tog o kollade på The uninvited, sjukt psykad film! dom stack ungefär precis & nu så har jag ingenting att göra, buhuuu.. ändrade planer för imorron eftersom att min mormor och morfar kommer till sverige, super...... that just ruined my plans for the evening. jag hittar väll SÄKERT på någonting anyway. peace peace peace

pics från emelies 17års fest!

the birthday girl :D
























hahah no comments!

jag kan börja med o säga att det var skit roligt ikväll/natt & taack! man kan säga att vi gjorde vår egna lilla fest när ingen dansade hahah. skorna dödade mig & jag kunde knappt hålla balansen, kim fick mig att dö av skratt & jag skallade även shqiprim men jag fick igen... hahah no comments! kom hem för en timme sen & i'm tired. får se vad vi ska göra resten av kvällen, we'll se.. har tyvärr inga bilder från ikväll men det hoppar säkert upp några på face, gotta goooo peace!



FIESTA

okey.. ska fatta mig kort nu. igår så åkte jag till stan med komedi & jojan efter skolan, handlade present osv.. åkte därefter hem till mig och kollade på film + marina! efter filmen så drog vi ut and that was all. vaknade för ungefär en timme sedan, är död som fan! sitter och väntar på karo & senare ikväll så plire fiesta med everybody. har inte sett folket på länge så det ska bli kul i hope! sover hos karo, så det blir uppdatering imorron istället, peace!

här kommer några soliga bilder från skolan!












































videos

this is the time of the year when i'm in a bad mood för det mesta.. men jag var iallafall i ENTRÉ idag med jojan, marina & komedi. träffade även olivia efter 100 år! träffade sedan shaqe (O) & gibbe & vi skrattade ungefär varje sekund åt gibbes störda och onormala skämt hahah.. kom precis hem och nu så blire film, peace hare bra!

hahah här kommer några videoklipp från skolan & andra !

marina är sjuuuuk!



working it

skolan var inte så rolig idag, var på dåligt humör.. men jag kom precis hem, varit ute med komedi, marina, jojan, O och I. har nog aldrig träffat på så onormala människor i hela mitt liv, och har säääkert inte skrattat så mycket på jätte länge. var ju värsta offert också idag, som O kallar det ''tarra'' eller vad det nu var hahah. därefter så vare träning, and now i'm back. the good news is that johanna har stukat min tumme, 5 tummar upp till det :))))...
ska in & duscha nu, därefter så blire sleeptime trött som fan! peace!

okej.. en video som jag vill lägga in kommer snart hehe!


sick!

kom hem för en liten stund sedan & jag fryser som fan! var ute med johanna & marina gay. hahah inte normala människor kan jag säga. kunde inte ens gå ifrån dom, la mig ner på marken istället och doog av skratt! tappade fan andan. sick! men nu så är jag verkligen eeeeefter i matten, har inte pluggat ett skit med det, but i think i'm gonna make it.. måste fortsätta med plugget, blir nog en tidig kväll. peaaace!


kortfattat

jag gör detta kortfattat.. ska ta & rita min bilduppgift och öva till matte provet som är imorron. sticker sen hem till komedi med jojan & antagligen så ska hassan och shaqe komma dit. gotta go now, peace!

moi & bell


15

för er som inte vet så fyller jag 15 today :D! glad som fan, i och med jag slipper talet 14.. plugget gick faktiskt super idag, nu är det bara en sak kvar att göra. kom precis hem efter att ha varit i stan med gabi & lidija. käkade, fikade & snackade, i love them!!! har nog inte mer o säga än att min dag var faktiskt rätt nice, bättre än vad jag hade förväntat mig. great! aja, back to plugget dårå, peace!

Anonym om
om några timmar:
Vem är det i orange tjocktröja?
svar: det är marina.


onödiga & inte bra bilder, but here you go!













HAPPY BIRTHDAY

happy birthday to me! i'm so freaking happy! sitter i datasalen just nu, slutar snart. men världens dåligaste födelsedag ever.. ska spenderas med en jävla massa plugg. kill me softly. det kommer ju att sluta med att jag går ut anyway, drar säkert och fikar i stan med lidija (min kusin). uppdaterar senare, pece!

gammal gammal gammal bild,  but i'm not home

om några timmar

kom precis hem. varit hos karo med bell & sara. efter att jag och bell lagade mat så hade vi lite roligt med kameran hahah. därefter så kom karo & sara hem till mig. drog sedan hem till karo och myspysade lite :) ska ta och duscha nu and senare så ska jag ta och kolla på film. happy birthday to me om några timmar. peace!

Anonym om imorron:
HAHA du gör samma miner hela tiden
svar: haha okej

Anonym om imorron:
är du på g med omar gani.snälla svara ärligt
svar: nej det är jag inte..

här kommer lite bilder från helgen & från idag.


ja det är linser


 


oseriösa bilder haha..





imorron

nu så är jag färdig fixad. sitter och väntar på att bell ska komma, sedan så ska vi laga mat tillsammans och fira min födelsedag som då är imorron, WIIIIIIIEEEE :D uppdaterar lite senare, peace!

så här ser jag ut just nu.. gotta gooooooo bye


what's a man to do

sitter och knarkar mig med den här låten
I LOOOOOVE IT.



Someone tell me
What's a man to do
When he's loving two.
And he don´t wanna lie
But he can´t tell the truth
What's a man to do
When he's loving two.
But he can´t keep his heart
In two different places (in two different places)


beskrivning

okey, lite beskrivning om hur min dag såg ut igår. träffade marina & komedi vid 7 tiden, och rökte vattenpipa. träffade marko albert & emrah sen. mötte karolina och var hemma hos mig med min bror eftersom att han hade fest. drog utåt lite senare med my girls & kom hem med karo runt 12 tiden. dansade ofc and then bedtime. occch idag så stack jag till dansen med karo, därefter så gick vi till MC med bell miha och marina. stannade där ett tag. tog sedan bussen hem till komedi och hjälpte hennes mamma med o baka bullar hehe. kom precis hem till mig. ska ta och hitta på något nu med komedien som är bredvid mig. peeace!

HAHAH.. så här roligt kan jag ha ibland..

NICE!

kom precis hem efter en lång dag med dom efterblivna omänskliga varelserna. alltså johanna, komedi & marina............ hahah. gungade så klart i någon timme, vädret är såååå NICE! lite senare så stack jag hem till komedi men kom knappt där ifrån, fick skratt attack innan jag ens han öppna dörren hahaha.. vilken människa seriöst! yeye ska inte dra ut på det mer, ska in i duschen nu. peace!

dagens HAHAHA..
johanna:
tänk så hade mitt namn varit bajs
och mitt efternamn tolle..
jag & komedi: HAHAHHAHAHHAHA
(1 timme efter)
jag: HAHAHHA johanna.. bajs tolle!
johanna: HAHAHHAHAHHAH

kanske inte världens roligaste, men vi skratta iallafall!


dadaaaaaaaam

stack ut i vilket fall som helst igår hahah.. var ute med komedi
& marina, träffade även dodo, ibbe & en till. gick vidare sen till
skolan och satt och gungade med marina i ungefär 1 timme och
30 minuter, gunga is the shit! därefter så blev det träningt osv..
provet idag gick åt helvete. hoppas på ett G åtmindstonde!!!
väntar just nu på my baby, det blir nog att vi går hem till komedi
or something, får se vad dagen har att erbjuda :) peace!

okej.. ni kanske undrar varför jag sätter in en bild på en
toalett. men det var faktiskt så att jag och ilham var skit
pissiga på vår idrottslektion, vi gick och kollade runt i alla
toaletter i hela byggnaden, ungefär 15 st. det fanns inget
toapapper i någon av dom. tillslut, när vi kom in i den sista
toaletten så.. dadaaaaaam! inte konstigt att all toapapper
var borta HAHAHHAHAH..


sorry för inlägget

ahhhh, hatar hatar hatar att plugga.. får fan ångest!
har prov i fysik tomorrow, sitter här och tänker vad
jag precis läste, jag har ingen hjärna alltså det är det jag
ville säga. skrev klart min svenska analys om en låt och
nu så vill jag verkligen ut. men neejjj, fysiken hindrar mig.
vem vill överhuvudtaget veta något om magneter?
ja det är något av järn or something, who the fuck cares!
sorry för inlägget, ska dra nu peace!

tycker att hon är så jävla grym, and it's all true !

kill me

i'm back home.. det har känts som en riktigt lång dag!
solen har gjort mig på bättre humör nu, great :)
pluggade en hel del när jag kom hem, men jag kom ingenstans..
efter några låånga timmar så drog jag hem till komedi med
marina. hahaha, jävla onormala människor båda två.
stack till skolan sen och gungade med komedi, det är det härligaste
som finns o göra i livet. AHHHHHHH :D kom precis hem, ska ta
och läsa lite fysik, har prov snart (kill me). harreee bra peace!

Anonym om
peace!:
du nathalie vilken kamera använder du när du tar fotton?
snälla behöver verkligen svar så snabbt som möjligt, tack! :)
svar: det beror på. jag har en kamera som jag hatar,
tycker att den är dålig. men hälften av mina bilder är tagna
med den. resten av bilderna brukar oftast fottas med min
kompis kamera eller min mobil :)

älskar låten, den är kort men den är så hääärlig!

peace!

kan berätta kort lite om igår & idag..
kollade på en skräckfilm med omar, andre & my baby på
kvällen. blev en del snack efter filmen, hahah sicka är dom!!!
efter att vi varit ute med dom och följt dom till bussen runt 12
så drog vi ut med ajka, ASSÅ ÄLSKA HENNE, DET MÅSTE MAN!!
kom hem runt 2 tiden, satt & snacka lite med baby, decka tillslut.
vaknade rätt så sent idag, fixade mig och drog ut med marina.
lite senare stack vi hem till jojan och kollade på film.
kom precis hem, duschen som gäller och därefter sleep! peace!
här kommer några bilder från helgen..






































puss haj

back från stan, käkat & träffat irina too. träffade även
bell & miha. nu sitter jag här vid min fina söta data med 
johanna och bränner några filmer, har fan inga mer..
yeah yeah, ska ta och kolla på film nu with my baby,
puss haaaaaaj

jag och filuren johanna just nu hahah

ojsan, här kom en hel del

oj har lite brottom, måste ta och fixa mig nu egentligen hehe.
hinner inte svara på kommentarer, gör det senare.
kan berätta kort vad jag gjorde igår. var i kronprinsen hela kvällen
med komedi, marina, jojan & sam. var även ute sen med miche,
shaqe & company. när jag och komedi kom hem så fick vi värsta
utskällningen. 1. klockan var typ 12, 2. dom sov. men vi doog
av flabb, vi kunde inte ens kolla på varandra utan att skratta!
meeeen nu så ska jag dra iväg till stan med my baby johanna.
senare ikväll blirre nog att andra & omar kommer hit.
this is the time of the year when i'm in a bad mood, verkligen.
har inte lust o blogga så mycket. men uppdaterar sen, PUSSS


............

det ända jag ville var att visa att min kärlek var sann.
hur gör man med kärlek som brister & känslor som dör?
det var dina känslor som försvann, inte mina.
mina känslor består, men det kommer alltid att fattas bitar.
du får mig att vara glad & du får mig att skina på det sättet
som endast DU klarar av. det är du som jämt lyckas få mitt
hjärta att stanna.. hur fan ska jag göra för att lyckas glömma
dig? det gör så ont att blicka tillbaka, men det är över nu
och jag måste förstå det. men vad ser jag i dig, som ingen
annan ser? varför kan jag inte glömma dig även om jag vill.
du är speciell på något sett, jag vet det. stunderna med dig
fan det var underbart.. du gör mig lika glad idag så som bara
en person kan och den personen är du men jag nämner inga
namn. jag tror du känner igen dig. jag har berättat för dig
tidigare att du betydde allt för mig och det gör du fortfarande.
men nu är det försent, mina chanser rann ut, lika som mig
själv som föll rakt ner.. jag älskar dig...


dåligt humör + fest bilder

okej... vaknade rätt så tidigt idag, men drog iväg till stan när komedi
hade vaknat, för att tröst handla. köpte lite kläder, men det känns
som att jag inte har köpt något :( men blev iallafall lite gladare..
är på jääääätte dåligt humör, så jag lägger upp bilder istället på mitt
köp & från min födelsedags fest i lördags, puss hej









































































orkar inte lägga in fler för idag, resten av bilderna kommer
en annan dag, enjoyyyyyyyyyyyyyyyyyy

sorry

sorry för dålig uppdatering, men jag orkar verkligen inte sitta
vid datan. men bilder från my birthday party kommer in på
bloggen imorron, har inte alla bilder än, vill köra allt i ett hehe.
kan säga att dagen idag har varit KAOS som vanligt...
har studiedag imorron så det blir att jag övernattar hos komedi
inatt. kommer inte kunna uppdatera mer för idag, eftersom att
hennes data inte funkar tyvärr, meeeen pussss & peace
måste bara säga en gång till, att mina presenter var
bääääääääst hahaha :$

en bild i förväg hähä


BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST

har inga ord till att beskriva kvällen/natten igår. jag kan börja
med o säga att ni är bäst, alla ni som kom, BÄÄÄÄÄÄÄÄST!
jag älskar er så jävla mycket. ni gjorde min dag till världens
bästa dag. lite dans lite limbo & lita annat blev det. thaaaaaaaaanks
everybody!!! &&& idag så har jag softat hemma at my place med
sam och marina, drog hem till karo med marina lite senare där
emelie också var, hahah skrattade som fan, jävla människor!
yeye, ska ta och fixa lite saker nu sen blirre någon film eller nått,
och bilder kommer imorron i och med att jag inte har alla, peeeace!
JAG DÖÖÖÖR FÖR MINA PRESENTER, BÄSTA NÅGONSIN. LOVEE!!

Anonym om ett hype inlägg:
var köpte du tröjan?
svar: HM

Anonym om IM SOOOOO HAPPY!:
var köpte du tröjan & koftan?
svar: linnet med paljetter är från bikbok, och den rosa
är från ginatricot. FÖRRA ÅRET












i gotta feeling

i'm in a gooooood mood today, verkligen! solen skiner, allt har
gått bra hittils wiiiho. nu måste jag verkligen gå & vila, är dödstrött
inte fått någon sömn inatt. senare mot kvällen så ska jag iväg to
my babys och fixa mig hos dom, sedan så blir det to my place.
I gotta feeling, that tonight's gonna be a good gooood night!
bilder kommer antagligen imorron & uppdatering. peaceee love

svar på två frågor:
fråga:
bor du i villa?:)
svar: yes det gör jag :)

fråga: vad är srpiska? är det som serbiska
svar: srpski*, det är serbiska men på serbiska hahah


en gammal bild från 2008 i think


ett hype inlägg

den här dagen har varit BÄST. har varit hemma hos komedi under
kvällen med marina & jojan, stack ut sen med sami & sami eftersom
att dom kom utanför komedi. träffade albert lirian, även alan sqiprim
och muhammed. och den jävla motrocyckeln eller vad det nu var
som bländade oss in i ögonen hahaha. har varit på så bra humör nu
hela dagen, i dont know why!!!? är helt hype nu, vill bara springa!
shit shit shit.. drog sedan hem till mig med albert och komedi
värmde oss här, därefter så drog vi ut med jojan, marina & ili again.
kom precis hem & imorron är det en big day, wiho pusssss

uee hahahha

tycker synd om dig..

äntligen hemma.. vår skola är sjuk, riktigt störd!
polisen är här oftare än vad jag går till skolan, slagsmål 289748
gånger om dagen osv.. sjukt. men ja skolan har annars varit helt
okej idag. planer för dagen är nog att träffa min kusin, and do some
stuff & när komedi&gänget har kommit hem så drar jag nog hem till
någon av dom. maybe spend the night over who knows.. just a normal
friday, inget speciellt. trååååååååååkigt! yeye, peace
oh ja juste.. en person hade kommenterat
''JAAAAG ÄR MARIN KEZEVIK HEHE''. för det första så måste jag bara
säga så rolig du är. för det andra så tycker jag att det är sorligt att
du inte kan stava till DITT EGET efternamn. OCH för det tredje så har
du no life, ville bara informera detta till dig för jag tycker synd om dig..
(btw, marina är en av mina närmaste kompisar för dom som inte vet)

IM SOOOOO HAPPY!

wazuuuup. precis kommit hem från skolan & ska börja plugga lite nu.
läxorna tar aldrig sluuut! men en bra nyhet är att jag fick MVG- på min
novell skrivning & VG på mitt musik prov som jag inte kunde någonting
om. IM SOOOOO HAPPY! lite senare ska jag träffa komedi & MM.
blir väll också att jag är hemma hos komedi hela kvällen, peace !

Anonym om svar på frågorna: kan du mer srpski än makedonska?:D
svar: ja, för srpski är MYCKET lättare hehe :D

bild från förra året

svar på frågorna:

fråga: Hur kommer det sig att du började blogga??? :)hihi Kram!
svar: ehm.. ingen aning, det började nog med att jag hade skit
tråkigt och från ingenstans så skapade jag en blogg. för det mesta
för att skriva av mig och få ut allt ur mitt huvud, eller ja det mesta
haha. kram!

fråga: hur lång är du? hur många har du på msn? röker du?
dricker du? :))
svar: jag är 1.65, ganska så kort & jag har cirka 350 vänner på min msn.
nej jag röker inte & det är jag glad för :) min dricka kan det ju hända någon
gång om jag är på fest, varför inte :)

fråga: har du glömt den killen du har älskat? annars glöm han,
han va skit, vet nog vem han e ;) du borde ta han du vet någon av
dem vi snacka om i lur i går om dem e heta;) man ska ta killar som
kallar en gumman och sånt det e kunligt
svar: hahaha hej johanna! nej tyvärr det har jag inte gjort. och ja
jag vet men så lätt är det inte

fråga: har du strulat med en kille samma dag du kysste en annan??
svar: tyvärr johanna.. gjorde jag dig besviken eller?

fråga: gillar du någon just nu ?
svar: sorligt nog, jaa

fråga: Ge ett tips om hur man kan visa hur man
tycker om en person, vad man ska göra för att få kontakt
med den. Favorit mat? Kommer du till stockholm och bor
hos mig snart?!?!? :D
svar: enligt mig så tycker jag att man borde snacka med personen
ganska så mycket och bara vara sig själv & bjuda på sig själv.
inte vara en annan person liksom. & min favorit mat är kycklingsallad!
hehe, så fort du bjuder dit mig!! :D


fråga: vf sa du du skulle bli blond sen blev ente de ?
tkr du ska vara ljus brun
svar: jag ville bli det & det vill jag fortfarande, men jag har det
som jag har det nu! brun ska jag bli

fråga: vilken kille är finast utav 95orna i din
skola? & vem av 8orna är sliskigast? Var ifrån kommer du?
vilken religion tillhör du?
svar: om jag ska vara ärlig så är det ingen precis..
helften av 8orna är det haha! jag är halv makedon & halv serb
och jag är ortodox, alltså kristen men inte troende.

fråga: va tykker du om micke och marincee
svar: antagligen så menar du miche och marina? hahah?
ifall du nu menar dom så tycker jag att dom är så söta att jag hade
kunnat äta upp dom :)

fråga: hur tycker du killar ska vara? vad hos dig
är du missnöjd med? När fyller du år :D
svar: personligheten är det som är viktigast. och hur personen är
mot en, & en som inte spelar 2 olika sidor vid olika tillfällen !!
jag är nog missnöjd med allt, punkt. & jag fyller år den 22 mars :)

fråga: har du någonsin älskat en kille så mycket
att du skulle kunna göra vad som helst för att göra han din? :)
kram.
svar: ja det hade jag faktiskt, men inte just nu. men kanske då..

fråga från anonym: vem fick dig att börja blogga ?hur många år
bloggar du? vill du bli känd bloggare? läseer du kissies blogg ?
läser du lisalpaces blogg ?:D
svar: ingen aning, mig själv väll. har nog bloggat ända sen 2008
i think.. ja det händer väll ibland, när jag har tråkigt haha.
nej faktiskt inte, men kan ta o checka sen sen ;)

fråga: heeeeeej nathalieeeeeeeeeeeeeeee. är du kär? i vem såfall?
vad vill du söka för gymnasie? vad är ditt drömjobb? vad ska du göra
i sommar? vilken e din faavvo mat?
svar: hahaha heeeeej ankie. sorligt nog, ja! tror nog inte att jag hade
fått skriva det här.. jag har lust o söka in till pauli ingen aning faktiskt!
resa & bara umgås med vänner, yeah. kycklingsallad ofc :D!

fråga: hejsan, vad heter han du senast strulat med? och har du
någonsin haft sex med någon?
svar: hahah hej, kan nog inte säga namnet här men det börjar på O ;)
nej faktiskt inte !

fråga: 1. rosa lr rött 2. har du pojkvän?
svar: ROSA! och nej tyvärr hehe

fråga: vilken kille tucker du om
svar: svaret är också nog med där uppe!

fråga: har du pojkvän? isåfall vad heter han
svar: nej det har jag inte, så his name is nothing :)

fråga: vilken kille smsar du mest med
svar: jag är mer typ en kill/tjej kan man säga, men inte på det sättet
att jag klär mig som en kille utan mer att jag har bättre kontakt med
killar. så jag smsar faktiskt med många killar som bra vänner då.

fråga: skulle du hellre simmat i en tank med hajar eller ätit en
levande STOR spindel?
svar: HAHAHAHA, i know its you vlera! jag H-A-T-A-R spindlar, så jag
hade hellre simmat i en tank med hajar, hahah no doubt about it !!

fråga: hej sötnos. :) jag tycker du är jätte söt & har
gjort det länge. :) älskar din klädstil, så kan du lägga ut
mer på det ? :D tack. (L)
svar: hehe hej :) tack så mycket!! ofc, det kan jag göra!

fråga: Vilken är din favoritfilm? Cola eller Fanta?
Hur lång är du?
svar: the notebook & you got served, bästa! cola absoluttt.
jag är faktiskt 165 cm kort hehe!

fråga: vad tycker du e viktigt hos en kille
svar: personlighet, lukten. jag älskar parfym & tycker killen ska
ha god parfym hahah! stilen också, men inte så jätte viktigt.
men personligheten definitivt!

fråga: e de sant att du känner en arab som börjar
på R och slutar på ita:O?
svar: HAHAHA.. ja sorligt nog så gör jag det :( vill du veta något
som också är sant? du är en retarded människa!

fråga: tycker du om ditt utseende? hur är du som person?
svar: nej inte direkt. har nästan allt jag vill ändra på, så jag säger nej!
hmm.. ingen aning faktiskt, jag är ju mer en person som inte gillar att
vara tyst, så jag snackar ganska mycket utan att skämmas. gillar även
att ha roligt & jag skrattar rätt så mycket, för vad som helst också!
hoppas det förklarade lite :)

fråga: gillar du kepsar? vilka mer bloggar läser du?
svar: det finns inget bättre än kepsar när man har en bad hairday!
jag läser nog en massa bloggar, alla mina vänners bloggar & folk jag
inte känner, runt 15 bloggar kanske.

fråga: vad fick dig att börja blogga? vilka är dina närmsta vänner?
vad gillar du att göra på fritiden?
svar: som sagt, hade tråkigt en dag & hade lust att börja blogga för
att skriva av mig och alla mina tankar :) mina närmsta vänner är,
jag har många närmsta vänner ungefär 10 st. inte så att jag går
från person till person, men jag är mer en tjej som gillar att umgås
alla tillsammans :). att umgås med vänner is the shit på fritiden!

fråga: har du någonsin zippat 100 killar som har gillat dig
för bara en du har verkligen älskar och kanske älskar än..?
svar: ja faktiskt så har jag det & ja. men inte 100 st HAHAHAH..

fråga: vem gillar du just nu.. om ingen?(som du säkert gör;))
så vem va den senaste killen du verkligen verkligen gillade.
namn tack!  har du tänkt på att lägga ner din blogg? vet att du har
bloggat ett ganska bra tag endå & har kommit ganska långt, jätte fin
blogg o så tycker jag, men har du tänkt på de, isf när då? eller kommer
du fortsätta blogga när du går i gymnasiet o så? vilka 5 vänner tar
du som närmast. vilken skola går du i? hur är dina föräldrar mot dig?
tack för mig, & ännu en gång.. jätte fin blogg(L)
svar: oj det var mycket.. jag kan tyvärr inte skriva namnet på bloggen,
sorry... but i still like him. jag har faktiskt inte tänkt o lägga ner min
blogg. tycker att det har blivit roligare nu när jag gjorde om den lite!
ja man vet ju aldrig vad som händer när jag börjat gymnasiet :)
jag umgås för det mesta med Johanna x2 och Marina x2, så dom
är mina 4 närmsta vänner, men min allra bästa är izabelle. jag går
på höjaskolan vilket är mycket dålig. & mina förälldrar haha.. min
mamma är helt normal kan man väll säga. får göra det mesta av henne.
men min pappa däremot är mycket strängare, vilket utländska pappor
brukar vara, eller ja vissa.. tack själv !!

fråga: hur beskriver du din stil? :)
svar: enligt mina vänner så tycker dom att jag klär mig festligt ungefär
hela tiden. men ibland så kan jag ha på min mjukis kläder, beroende
på hur jag mår den dagen. men annars så gillar jag mer skjortor & blusar.
hatar byxor, inte användt det på några år! men mer åt finkläder är jag :)

fråga: säg tre tjejer med fint leende och tre killar med fina ögon :)
var ifrån makedionen är du?
svar: izabelle, är absolut den tjejen med det finaste leendet enligt mig!
och dom andra två är, rahme & johanna meyer! & jag är från gostivar
en liten by där inne hehe.

fråga: hur många har du hånglat med? ångrar du det med någon
annan person?kram, tacksam för svar
svar: 12 och en halv... HAHAH nej skoja, 4. nej absolut inte, ångrar
inte så mycket som jag gjort i mitt liv.

fråga: pratar du makedonska hemma, kan du det flytande?
svar: inte med min mamma, med henne mest svenska. men min pappa
försöker lära mig så mycket som möjligt, så jag snackar med honom.
och nej jag kan inte det flytande.

fråga: erkänn att du älskar johanna meyer mest i hela världen? :$
ni är coolast btw, rambolinos.
svar: ja faktiskt, sanningen måste ju fram :$ ja det håller jag med om!
rambolinas för att vara exakt!

fråga: vad tycker du om oliviaaaaaaa :*
svar: hahaha, jag tycker om dig mycket mycket.  om jag ska beskriva
dig så är du den sjukaste personen som någonsin skådats &
du är verkligen underbar. ps i miss you !

THAT WAS ALLLLLL, tack för alla frågor. love!

STOP!

tack för alla frågor, men nu så blire stop! svarar på dom
senare ikväll efter mitt plugg, så check it later. peace !!


FRÅGESTUND NU

ska göra detta inlägget kortfattat!
jag kör igång med frågestund nu, sååååå ask me WHAT EVER you
want. jag svarar på alla frågor, så fråga på;) jag säger till när det
är stopp så ni vet, that's all for today ! :D


why not?

shit.. jag hade gjort allt för lite sömn just nu. somnade runt 4 inatt &
vaknade vid 8, great! jobbig skoldag också. har pluggat med johanna
ända sen vi kommit hem, and samhällskunskap is BORING. sitter nu
och pluggar ihjäl mig kan man ju säga, har prov imorron på det och
jag kan inte ett skit. nöjer mig med ett IG, why not? drar nu innan
jag somnar framför datan, IM TIRED AS ****. peaaace !

pictures from today, medans vi pluggar (Y)


folk slutar aldrig förvåna en!

RSS 2.0