check it out!!!

jag kommer börja uppdatera lite smått på min blogg när jag är tillbaka i sverige. men tills dess så är det www.hchicks.blogg.se som gäller, check it outtttt!!

bild från vintern tagen med vocas system :)

WWW.HCHICKS.BLOGG.SE

www.hchicks.blogg.se

gammal bild på rita & mig, dom gamla tiderna..
naaaat hahahha! det här är VERKLIGEN skämt hahahah!


great!

heeeeeeeeeej! hahah.. dagen blir nog ganska lugn idag (har det nog varit hela min semester) hahah men ja. ska ta och laga mat till heeeela familjen eftersom att dom gillade det jag gjorde förra året, GREAT! har lust att gå o sola idag, men det funkar inte så eftersom att det blir hela nästa vecka. ska inte dryga mer så hajj!
ps: marina galic, du är störd i pannan, ville bara informera det. love you


Anonym om mina babes: haha vad leker du sån shams med den poesen alltså gör inte deee det ÄR SKIT FULT! haha mkt sötare när du leer eller något va fan e syftet med att ha händerna så och typ ha munnen öppen som en skrikande hora(menar ej du e hora) :p
svar: hahahahhaha tack för du fick mig o skratta! har aldrig gjort de, det är min första bild jag har gjort den minen på. hahahahahha du e sjuk förfan

gammal bild från vintern. jag & levina srce!


www.hchicks.blogg.se

min bror har redan åkt till flygplatsen o väntar på flyget hem till sverige:( helt gulliga var allihopa idag, hela släkten stod mitt på gatan medan alla grannar osv gick ut o kollade. baba & deda grät, jag var extremt glad & resten skrattade. solen sken & det var runt 35 grader varmt plus att det ösregnade, kan det bli bättre? eenej hahah! iallafall, serbien vann över tyskland efter 37 år shit! ska ta & duscha nu & en sak till, kommer uppdatera mer på vår gemensamma blogg www.hchicks.blogg.se & jag är lite off här! peace!

hej om
wiiiiiiiii: natha mannen va har du gjort läppförstorning, abooow
svar: naj mannen, har shi gjort läppförstoring !

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH..


wiiiiiiiii

i'm baackkk. har gett mig lite tid & sneat. men nu är jag på bra humör så jag tänkte börja uppdatera igen! har inte gjort så mycket idag, det blev en familjemiddag hemma hos min baba & deda. därifrån så stack jag, min bror & mina kusiner till stan osv.. kom precis hem & nu så ska jag titta på matcheeeeeeeeen den har redan börjat. säger bara wiiiii till att argentina van med 4-1 fyfan! jajajajajjaja, peace!

family awwww

jag & mina 38:or.. min kusin & hans 48:or HAHAHAH

ser ut som ja jag vet inte vad.. den får duga haaaj


hejdå

bilden explains it all.. kommer inte uppdatera något i bloggen på några dagar. hejdå.


sjuka

har precis varit i stan & det är sjukt varmt jag klarade inte av de längre! ska snart ut o sola i trädgården, ja asså jag måste få färg. jag orkar inte likna ett spöke längre.. har inget planerat för dagen men det får bli som det blir. sitter här helt deppig, kollar på bilder från skolavslutningen & alla va så jävla söta. allas betyg var sjuka medan jag kommer få mina om 3 veckor, great! jag är inte på humör & så kan det gå:) peace

några bilder från idag.. so cuuuuuutee :(




heeeeeeeelt okej

orkar inte berätta om igårkväll men idag så stack the whole family Zekovski på något slags spa med allt möjligt! riktigt härligt & jag har blivit lite bränd men det är heeeeeelt okej. jag kom hem för en stund sedan & nu ska jag dra in i duschen! kommer nog somna tidigt idag, är så jävla tröttttt! men imorron så drar jag och solar. ska eventuellt fixa mina naglar again, alltså lägga till såna diamanter eller pärlor, vad det nu e.. peace!

daugens..............


i feel like a woman

wiiii, i feel like a woman.. typ hahah! kom precis hem från salongen, har fixat mina naglar & färgat mitt hår till en jämn färg! solade också solarium en stund & nu känner jag mig fresh! ska snart dra till mina kusiner så jag håller detta kort.. fick även reda på att en kille i min klass ligger i koma, läs mer om det på http://www.sydsvenskan.se/malmo/article896224/Pojke-i-respirator-efter-sju-minuter-under-vattnet.html. sjukt asså, fyfaaaaaaaaaaaan! finns inga ord till de... & en sak till, jag har en blogg med mina 4 närmsta vänner då www.hchicks.blogg.se check it out! peace!

Mihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa the best mother fuck da rest yaooooo da G-unit vatos locos breeee om
komediiiiiiiiii!:  hihi du är så söt älsk :*
svar: i love you mi amor :*

Anonym om komediiiiiiiiii!: NATHAA:D Det finns en affär i serbien jag brukar köpa från när jag är där, dom har converse för 100 kronor och det finns ingen skillnad! Trevlig resa=)
svar: whaaaaat? isåfall vilken stad i serbien :O

mona om komediiiiiiiiii!: fin blogg du har<3 vad heter din andra blogg som du har med dina vänner
svar: dankeee! som jag skrev där uppe, www.hchicks.blogg.se (K)






komediiiiiiiiii!

dagens:

kom hem runt 1 igår efter en utekväll med min bror, min kusin & hans tjej. no comments! men idag så har jag faktiskt varit ute hela dagen, eller ja borta från huset iallafall! fick också reda på att jag kanske inte ska till grekland denna veckan men även att jag kanske ska dit. annars blir det gran canaria i oktober med komediiiiiiiii!!!! anyway, skulle bara skriva lite snabbt eftersom att jag ska drau nu, det börjar bli lite svalare ute så peace!

DEDU om 20.47: Vad kostar converse där?
svar: det finns en affär som har samma pris som i sverige & så finns det en annan affär där dom är 100 kronor billigare så det är inte så stor skillnad!

alievska - the beeest! om 20.47: såååå fina älsklig!!! looove pink (K)
svar: tack så mycket gumman!(K)

20.47

kom hem för en stund sedan. stack till stan med papi för o leta efter ett till par converse, skulle köpa vita men jag fastnade för ett par chockrosa som jag såg. köpte dom dirr!! köpte även ett silverkors men jag hittade ingen fin kedja till:( ska ta & fixa min garderob nu & efter det drar jag nog hem till mina kusiner, that's all for today! peace!

Anonym om
mina babes: e de billigt i serbien
svar: billigt o billigt.. kläder kostar lika mycket som i sverige, samma med skor. men smycken är lite billigare eller ja jag vet faktiskt inte, det är inte jag som betalar kollar aldrig på priset så det är svårt för mig o säga.

my babys!


mina babes

så här såg jag ut idag

till och med för varmt o gå så här.. men iallafall! jag har varit i stan hela dagen, kom precis hem. handlat en del saker & jag blev faktiskt nöjd med mitt köp! men hittade ingenting till mina babes :( men just nu väntar jag på att alla ska komma hem & därefter så drar vi och käkar, sedan ska jag hem och sola förfan! peace!






wihoooo

vaknade för någon timme sen & det är sol ute, wihoooo! men synd att inget är öppet på en söndag så det finns inget o göra idag. ska gå ut o sola snart. är också rädd för o gå ut när solen är så stark, svimmade sist plus att jag inte har ätit något idag och jag orkar heller inte göra det. snart så åker vi vidare o då blir det älskade grekland! peace!

sandra om
första gången: var har du rest? men om du nu är typ så i ditt hemland eller något, vrf sitter du o bloggar? :O vrf går du inte ut o gör ngt med kompisar elr något liknande
svar: just nu är jag i serbien & snart åker vi vidare:) det har varit dåligt väder ända sen jag kom så det har inte funnits mycket o göra plus att mina kompisar här går fortfarande i skolan o så :(

gina om första gången: var har du rest
svar: är i serbien just nu. snart åker vi mot makedonien & grekland

några bilder på vårt hus, sen har vi 5 sovrum som jag inte har bild på




första gången

är själv hemma nu i mitt stora enorma hus:( bara för det så ska jag titta på the notebook och gråta lite hahah. sjukt gullig film! söndag imorron & det är första gången i mitt liv jag inte orkar bry mig om vad det är för dag. har hört att det är varmt i sverige men här är det bara 20 grader just nu:( längtar hem som fan!!! har aldrig sagt det innan but i do! peace and love till er!


såååååååååå trååååkigt

min dag har varit sååååååååååååå trååååååååkiiiiiiiiiiig. jag var bara tvungen o överdriva lite med bokstäver hihi. har inte gjort så mycket mer än o vilat ut osv! imorron har jag lust o sticka till salongen för att bygga mina naglar, färga mitt hår, sola solarium & beställa färglinser. på måndag så ska jag ut o leta efter skor & köpa smycken! jag har så jävla mycket o göra denna veckan! i can't wait! tänker inte skriva mer för det är bara för tråkigt, peace!


äntligen framme!

äntligen framme......
jag & jojo satt och grät när vi kollade på a walk to remember idag hahah.. lite senare när jag skulle säga hejdå till allihopa, ja då började jag & marina gråta hahah. anyway, resan har fan tatt dööööd på mig! men jag har skrattat som fan åt min pappa. det fanns ett långt rullband där man kan ställa sig så att man går snabbare, men såklart så ska han springa som en idiot genom hela! jeje.. sitter nu i mitt stora söta hus, är trött som fan & jag vill bara sova. uppdaterar imorron, det räcker för mig idag! peace!

Anonym om
22.04: Vad heter sprayen du använder? Den brun utan sol saken? Asså vilket märke osv.. Tack för svaaar :)
svar: märket är loreal & det är till för ansiktet. kommer inte riktigt ihåg vad den heter exakt men den är guld/bronze :)

Nilufer om sjuuuukt: TUUUUNGT ;D
svar: thankssss!


22.04

ahhhhhhhh! skolan kunde inte bli bättre idag! kommer få 50 poäng mer tror jag alltså 250 eller 255 får jag hoppas! fick iallafall mvg på mitt kemiprov & vg på vårterminsprovet i matte! anyway.. har varit o handlat lite skor, tröjor osv idag, därefter stack jag ut med marinorna, johannorna & bell hela dagen idag. vi träffade även dodo, robert o dom. min sista roliga dag med dom innan jag reser & då innebär det 3 tråkiga veckor :(. lite senare stack jag, jojan & marina hem till mig för att jag skulle laga mat till dom & därefter stack vi ut igen. video kommer på det, bara kolla hahah... kom precis hem & jag måste duscha, renskriva ett svenskarbete, packa klart, fixa lite saker & softish. peaace!

Claudia C om
inga ord: Vem är omognast av dina killkompisar och vem är mest mognast? Skriv gärna namn!
FIN BLOGG:)
svar: om jag ska vara ärlig så är andre mest omognast, när han inte orkar vara seriös. hahah om du läser detta andre så ber jag om förlåtelse ditt får! & mest mognast, hm... det är dom flesta när dom vill vara det. tack!

Jenny om tar tillbaka det.: Har du solat solarium? Du är väldigt brun och söt hehe =)
svar: nej faktiskt inte. jag hatar när det tar lång tid o få färg, så jag fuskar med brun utan sol spray!


fram till 0.55 är det tråkigt. 2.27 är gulligast HAHAHAH


bilder från veckan..

rör mig o jag biter dig... (speciellt om det är albert)

damp.. HAHAHAHA

man älskar bara vattenkrig så jävla mycket..





alltid!


inga ord

i hate skolan hahah:( det är fan mer vatten i skolan än vad det är på bo01.. anyway, har pluggat lite idag inför provet imorron. stack ut lite senare med marina o träffade på macke & adam. det blev lite vattenpipa o därefter så träffade vi m.m & dom. stack hem till komedi därefter, sjukt. jag har inga ord som beskriver hur störd den personen är hahaha! men ja, kom hem för en stund sedan eftersom att plugget väntar... peace!

belli om grym fan!: vem är komedi?
svar: det är marina.

Anonym
om grym fan!: ellerhur vem e komedi :o du skriver skitmkt om den personen man får aldrig se bilder elr ngt, lägg in bild på
personen! o marina är sjukt fin !
svar: komedi är faktiskt marina, eftersom att hon är helt körd i huvet.. ingen vet hur hon egentligen är förrutom vi som umgås med henne. hon är ett klart bevis på ett psykfall asså bokstavligen störd! ni hade skrattat ihjäl er verkligen om ni hade sett allt hon gör med era egna ögon hahah. and yes i know att marina är vacker :D

Anonym om grym fan!: vf umgås ni aldrig med marina galic's syster carro
svar: jag har ingen aning faktiskt, men vi är ju fortfarande vänner

hahah såå söta kycklingar, speciellt den gula som skriker zigenare!


grym fan!

det kändes som jag svävade i himlen när jag somnade med mina böcker i händerna hahah.. jag skojar inte, det var så jävla härligt o bara vila uuuut! skrivit klart min recension, pluggat till fysikprovet & matteprovet & har även läst en sjuk bok, fyfan! jag börjar bli för grym fan! ska ta & snacka lite med komedi nu i telefon o därefter så blire sängen!

She om tar tillbaka det.:´Har du solat?
svar: det kan man väll säga heheh!

var bara tvungen. du är så jävla vacker hjärtat!


tar tillbaka det.

back from school.. & jag tar verkligen tillbaka det med att jag saknar skolan. jag saknar iiiiiiiiiiiinte skolan! värsta humöret hade jag idag också, inte roligt alls.. ska ta & plugga lite matte & fysik. två prov denna veckan & sen är jag klar, yes yes yes! peace!

närbild meeeeen jag har blivit skitans brun (fick ordet av andre får). är brunare i verkligheten i think, so happy!

RSS 2.0