härligt väder!

såååååå härligt väder! det blev ingen träning idag, så jag stack hem till komedi istället och färgade hennes hår. därefter så kom jojan & marina så vi stack ut istället. träffade på besa, albert, claudia, lola, emrah & macke så vi drog till skolan och softade där! kom hem ungefär precis, ska in o duscha nu & därefter så blir det SOOOOVA. imorron så äre valborg & den kommer spenderas with my babes! peace!


YESSSS

hahaha.. jag och dasa borde bli typ spioner eller något, for real. vi smög in till mats rum, tog tillbaka vår bild som han tog & sprang därifrån lika snabbt. så nu tror han säkert att han har tappat bort den && vi slipper göra en till, YESSS! anyway, kom precis hem. jag är nervös som fan eftersom att jag har utvecklingssamtal om 15 minuter som sagt, MED MIN PAPPA! och efter det så blire plugg och ouuuuut! peace!

hahah fyfan så gammal bild på albert & mig!.. mitt hååår :(


=

suttit i en jävla buss i mer än 2 timmar sammanlangt! anyway, jag och marina stack till karo & gjorde henne sällskap. lyssnade på musik, dansade osv.. därefter så träffade vi på johannorna & komedi, så stack vi till höja, sedan så kom emrah, dodo, albert, kamme, abbe, ibbe, theo & macke. kom hem för en stund sedan, har precis gjort klart mitt svenskarbete, eller ja en del.. har utvecklingssamtal imorron med min pappa = jag är D-Ö-D. peace!

bilder från idag..



bra humör

goodmooorning! solen är framme & jag är på så jävla bra humör till skillnad från igår! vaknade för en liten stund sedan & ska börja ta & fixa mig snart. dagens planer blir nog att jag och marina sticker till bunkeflo lite senare idag till vår lilla nyopererade karolina. ska inte dra ut på tiden nu, gotta gooo, peace!

love you garlic

cp stund

i'm home! mötte upp marina & träffade på the lovers. satt sedan i skolan och gungade lite med marina och sami kom också. efter att marina sprang iväg så satt jag kvar med sami och snackade om hur vi skulle bli som föräldrar hahah! lite senare så stack jag till jojan & marina och vidare för att träffa arijan, omar & yousef. onormala människor, det går inte att beskriva!! efter en cp stund med dom så stack jag och marina vidare till skolan. kom hem för en stund sedan, ska in i duschen nu sedan så blirre ett antal filmer i think! peace!

hahaha en bajspåse på huve!


:PPppPPpp

kom precis hem från skolan. precis sprungit 2,5 km eller som jojo nyss sa: vi sprang 2,5an idag. så gjorde vi inte det :PPppPPpp.. hahah torr men ja vi skrattar åt det. anyway, ska ta och softa lite nu här hemma & lite senare idag så ska jag träffa marina. ingen aning om vad som händer ikväll! har iallafall studiedag imorron så det är härligt:) orkar inte sova hemma idag, så jag får se hur det blir, peeeace!

btw.. en anonym hade länkat en arabisk låt till mig. den är sjukt härlig låten! jag älskar utländsk musik, speciellt arabisk & balkan musik, annars så älskar jag RnB! men för tillfället så är det lugna låtar som gäller, beroende på mitt humör vid olika tillfällen :)! men här är låten..


det börjar gå bra nu

härlig dag om jag ska vara ärlig! det börjar gå bra nu.. vg på mitt engelska prov, mvg mitt SO prov, mvg- på mitt NO prov & antagligen ett fel på matte provet i hope! anyway, stack ut idag med marina, besa, albert, emrah, macke & adam. satt i skolan en stund o tog det lungt. kom precis hem & nu så ska jag ta och plugga vidare, därefter så blirre duschen och en film eller något! peace!

Anonym om
hääärligt:
var har du köpt tröjan högst upp till vänster? den med H-et på?.
svar: Gina tricot. den finns i andra färger också :)


hääärligt

kom hem för en liten stund sedan efter att ha varit ute med johannorna, marinorna & karolina hela dagen. suttit i skolan & tagit det lungt & snackat en del. sedan så har vi softat hemma hos jojan resten av dagen, hääärligt! tänkte göra detta kortfattat eftersom att jag just nu snear på en del saker & en del människor. men nu så måste jag ta och plugga inför mitt matteprov imorron, ekvationer, hahah det är över ball! yeye, peeace!

veeeeeeeckans köp




sammanfattning

dålig uppdatering, i know. torsdags, jävligt hård träning men det var sjukt roligt! & igår ehm.. varit ute i stan och handlat en del saker. varit ute med johanna & komedi, sov hos komedi & vi två funkar inte ihop, det är sjukt hahah! anyway vaknade rätt tidigit idag för att sticka till stan med johannorna, komedi & resten för att kolla på marinas uppvisning. lite senare så stack vi ut med makke, omar, m.m, yousef osv.. och rökte vattenpipa, never ever again!! satt även o sneade med min huvudvärk när jag kom hem tills nata ringde och bad mig komma hem till henne. saras & kims roliga dansmoves, komedi! kom precis hem, ska veeerkligen ta och sova nu peeeace!
några onödiga bilder från veckan..

Anonym
om
gospode:
Kan inte du spela in en video och ta bilder när ni dansar?
fin blogg!
svar: jovisst, men när dansen är klar hahah!! tack!














gospode

sitter just nu i datasalen och skrattar åt mona & tina, vilka tjejer hahah! tina och hennes arabiska skämt, gospode! anyway, ska snart dra hemmåååt. vid fyra så kommer marina hem till mig, därefter så sticker vi iväg till KB med resten och dansa. förvänta er inte mer uppdatering idag, är hemma sent & det blir plugg efter det. peace peace peace!

ank  ([email protected]) om
pashteta!:
hahahahaha pashteta du e sick. hahaha
svar: hahahahha! och angående den andra kommentaren såå.. i will, har redan sparat! (K)


skrattade ihjäl oss

jag är heeeeelt slut (jag älskar verkligen o dra ut på ordeeeen). stack till stan med komedi direkt efter skolan & hittade så jävla mycket, fyfan! men på fredag så ska alla mina 4000 åka.. på kläder! anyway, på vägen hem så satt vi och skrattade ihjäl oss, alltså bokstavligen skrattade ihjäl oss! träffade sedan M.M & ali & vi hade fortfarande inte slutat skratta. tog sedan en låång runda med komedi i regnet, det är fan sjukt härligt! kom precis hem, ska ta och plugga, duscha & SOOOOVA, peace!

ahhh, saknar sommaren :( bögen annika på bild!


helt fuckt

heeeeeeejsan. härlig softig dag med jojan & bilal i skolan, snackat ut som fan hahah. som sagt, killar blir som tjejer när dom är med oss! anyway, stack och handla efter skolan leggings, t-shirt och en jacka på HM som jag kommer att lägga upp imorron. annars så har jag haft utbrott resten av dagen s.k DAMP! seriöst, malmös folk är fan helt fuckt hahah, dom börjar ta allt på allvar nu. yeyyeee, ska dra till sängen & kolla på tv! peeeeeace!

Anonym om
skrattlig dag hahahaha:
herregud nathalie så fucking söt du är :( :(
jo jag har också en fråga, plattar du ditt hår?
om ja, kan du inte ta ett foto på dig i oplattat? =)
du behöver inte om du inte vill, men det är juh alltid ett värt försök
att fråga. tacksam för svar, PUUUUUSSS SÖTIS
svar: tack så jätte mycket, så söt! jag plattar mitt hår nästan varje dag, eftersom att mitt hår ser annars ut som troll hår! jo jag kan väll ta ett foto i oplattat hår hahah! pusssss!!

skrattlig dag hahahaha

jag började min dag bra, gick ifrån skolan helt jävla surt, men avslutade dagen & var lika glad som när jag vaknade hahah. för det första, så gjorde grisarna min dag! men jag orkar inte förklara. träffade lidija & gabi efter, roligt as usual. satt hemma och pluggade & trodde att jag skulle ruttna resten av dagen, men komedi hade lika tråkigt, så vi stack ut. träffade sedan omar & M.M och därefter så träffade vi lola, claudia olivia och arijan, hahaha sjuka människoooor!! kom precis hem, ska ta & plugga vidare :( peeeeeeeace


pashteta!

kom precis hem.. har värsta mensvärkeeen, är skit sur bara för det & ingen hade någon alvedon så jag stack hem istället. ska ta & plugga nu som fan. sedan så tar jag bussen till lidija, eftersom att jag måste öva på mitt piano & jag måste verkligen få MVG på det! pluggdag, wie! juste.. igår så var jag ute i det fina vädret med komedi och irina + hela den högen. lite senare så stack vi till lottaparken, där träffade vi på dodo & illi, no comments. dom två har något fel i huvet seriöst. jaja, ska inte snacka för mycket nu, peace!

anonymis om
heeelllow:
Hej! jag undrar var i malmö bor du? Och var i malmö bor Marina Galic o Jojan? Tack för svar.
ps: du är jätte söt
svar: hej! alla vi bor i samma område, känns lite wierd o skriva det. säg vem du är så berättar jag:) pusss & tack!

HAHAHA gabi.. pashteta!


we scored it

heeeey, som marina brukar säga hahah.. gårdagen var väll rätt så roligt ändå, har fan skrattat ihjäl mig pågrund av arijan & lola! anyway, senare under kvällen så stack komedi & johanna hem till mig and we scored it totalt hahah!! men det blev mysssspysss resten av kvällen med dom två söta grisarna:) vaknade rätt så tidigt idag, don't know why. fixade lite saker & så stack vi ut en litenstund med pipan & jag kom precis hem eftersom att jag hade tänkt o göra klart min uppsats & öva till ett prov som jag SKA göra imorron. tyvärr. har man en hjärna som mig så glömmer man såklart alltihopa i skolan, great! bara för det så ska jag ta & kolla på hitta nemo nu & snea.. peace!




heeelllow

heeelllow! sitter här halvdöd vid min mammas fula data & softar eftersom att komedi sitter vid min lilla söta vackra data. snart så kommer my darling johanna hem till mig & därefter så ska vi ut och träffa lola, M.M & arijan och röka vattenpipa, softsoft! occch ikväll så ska grisarna komedi & johanna sova hos mig.. hähä skriver mer när vi har kommit hem, peace!!

awww, jag & min bror när jag bodde på kirseberg.


100 år

hahah dansen igår var fan över ball, jävligt störda är dom! men 3 timmars dans, snacka om halvdöd.. stack iallafall till MC efter dansen med allihopa och skrattade som fan. kom hem runt 11 och deckade direkt! anyway, drog till entré med jojan idag. i och med att jag inte har sett henne på 2 dagar, det känns som 100 år! åkte hem till komedi sedan. därefter så var vi ute med olivia, lola, claudia, besa, marisol, illi, macke, emrah osv osv osv.. kom precis hem till komedi & nu så ska vi bara soofta and nothing else! komedi skriker på mig just nu, gotta gooo
peeeace!

Anonym om
bevis:
omg e inte du hel makedon?:O vem e serb då:O
svar: hahah nej, min pappa e hel men inte min mamma :D

Anonym om shit:
har du haft tandställning?
Dina tänder e så raka och fina :O
svar: nej jag har inte haft tandställning hahah, men jag ska snart få det! :(

bilder från idag & igår

hahaha solglasögon..












måste ha den!



shit

kom precis hem. har varit på dåligt humör hela dagen i skolan, shit.. ska ta och fixa några skivor osv, därefter så kommer karolina & marina hem till mig senare så ska vi till kirsebergs fritidsgård och dansa. kommer hem runt 10 & då ska jag fresha upp mig och plugga, så jag kommer inte skriva mer idag. peeeeeace!

hahah, fyfan. gammal bild

bevis

okej, så här e de.. jaaag orkar inte plugga eftersom att datan kollade på mig med ledsna ögon så jag kunde inte motstå! anyway. var ute lite här i området med samantha & komedi. träffade sen olivia, claudia & lola. vi gick runt lite överallt i rg eller rättare sagt, vi gick ruuuunt hela rg. därefter så gick vi till snurran & snurra hahah, lite senare så kom andre, m.m, macke, arijan, hossam och någon till. dom är ett klart bevis på sjuka människor hahaha, så mycket jag skrattade! iallafall, ska ta och softa lite vid datan sedan är det boken som gäller! peace!

noris om love it:
heej du har en jätte bra blogg men vilket land kommer du ifrån??
svar: tack så jätte mycket! jag är halv makedon & halv serb :)

vart ser jag ut o komma ifrån ??

moi & olivia

lola, moi, oliva & komedi

jag börjar faktiskt undra ifall lola är homosexuell..


love it

kom hem från skolan för en liten stund sedan. ska ta och plugga lite till SO provet som jag har på fredag, super! därefter så sticker jag ut med komedi & samantha, vi får se vad vi hittar på :) kommer nog inte uppdatera mer idag. ska döda mig med plugg sen när jag kommer hem, kommer antagligen somna medans jag pluggar också. sååå peace!

ahh, gammal & fortfarande sjukt härlig låt. love it!


trött

faaaaaan vad trött jag är! anyway.. efter skolan så stannade jag kvar med jojo, komedi & ajka. därefter så stack vi hem till mig och pluggade!!! höll på att somna men dom höll mig vaken med deras skämt osv hahah.. lite senare så gick jag ut med johanna & träffade komedi. ili, albert & macke kom också senare, så vi var med dom en stund och krigade. eller ja.. jag krigade mot dom :( drog hem till komedi efter att vi följde johanna till bussen men nu så är jag sorgligt nog hemma. ska ta och göra mitt arbete nu i SO, kill me! peeeeace!

Anonym om
allmänt tråkig:
vad har haris sagt :P..
svar: hahah det är nog inte så intressant.. jag skrattade åt allt igår. när han skulle snacka så sa han heeela tiden fel, typ ord helt jävla konstigt. den killen har sneat HAHAHA!


allmänt tråkig

idag så har jag för det mesta bara skrattat.. speciellt åt haris eftersom att allt han har sagt idag har varit HEEELT fel HAHAHHAHAHA (sitter just nu och tänker på allt han har sagt). annars så har skolan varit allmänt tråkig & osocial. men jag har börjat komma igång med allt i skolan, efter dom här snea veckorna! anyway.. ska snart ta och röra mig mot segevång för att träffa lidija, gabi & K.K! peeeeeace!


sjuk i huvet

kvällen/natten igår var ändå jätte roligt! om filip inte hade varit där så hade det nog varit tråkigt, eftersom att han är sjuk i huvet. anyway.. poker spelade vi allihopa innan alla kom & musik kom igång senare. somnade ungefär vid 3 med bellush & vaknade med en huvudvärk, GREAT! suttit och softat hela dagen med bellush, men nu är jag tyvärr ensam :( ska ta och plugga nu ifall jag orkar, vilket jag inte gör. sorgligt nog så har jag bara bilder på mig & folk, men enjoy, peace!

någon bad mig skriva var saker jag använder är ifrån:
jacka: ginatricot
linne: ginatricot
armband: ginatricot, H&M & bikbok
öronhänge & halsband: Ur&Pen







































bjuder.. verkligen!













bror & moi


längesen

shit.. det var längesen jag vaknade 10, wtf! är sjukt trött men jag kan inte sova om :( anyway.. ska ta och fixa lite saker nu inför festen ikväll hos mig & lite senare ska jag iväg för o hämta lite saker. därefter så kommer komedi till mig. och ikväll så kommer resten! kommer inte kunna skriva något mer idag, utan det blir uppdatering imorron med bilder osv.. ha en nice dag peace!

S om
DÖM INTE..:
Haha vissa dömer andra bara för att de inte får deras uppmärksamhet. Ta inte åt er bara, fortsätt ba. liksom hur långt kommer man om man inte ska våga vara hur man än vill bara för att inte riskera folks stora käft. Det är inte ens värt att de ge dem uppmärksamhet, så bajsa ba snett på dom gäggsen hahaha
svar: ja det är precis så som du säger! hahahha så balll! egentligen så var det ju fel att jag gav dom uppmärksamhet genom texten, men sånt händer ju hahah, pusss!

hahah jag älskar denna bilden!


tomorrow

såå nu är jag hemma igen.. kom knappt därifrån, hahah så roliga dom är! anyway, har ju inte berättat vad vi gjorde idag! vi färgade jojos hår & lite senare så stack vi ut och rökte vattenpipa en lång stund. på vägen hem till marko så träffade vi på ibbe och resten av gänget, så vi var väll med dom en liten stund sedan så gick vi vidare hem till marko & hade det roligt. ska ta och sova snart, döööör så trött jag är, måste vila ut eftersom att imorron så äre fieeesta! peace!

har spel på ett program på datan, så flykting videon kommer jag inte lägga in ikväll! men det blir en video på när jag jojo & marko dansar HAHAHH



sami he's so dangerous, sami is so dangerous, sami is a bad boyyyy (8)

flykt hahahah

nu sitter vi hemma hos marko med sami & soooftar. det är issss ute! nyss varit ute på flykt hahahaha.. videos kommer upp sen, jag lovar hahah! ska hem någongång i livet får jag hoppas, annars så flyttar vi hem till marko och bor här resten av livet (why not, he doesn't mind it)! måste dra, andra vill ha datan tyvärr :( pppeace!

sami tvingar mig o skriva detta, sorgligt nog.. han är king.. in his dreams 

detta var den enda bilden jag hitta på markos data.. great HAHAH!

ingen ruuubrik

okey, kom precis hem från skooolan. jag älskar fredagar i skolan! under vår nästan 2 timmars rast så gick jag och jojan in till ett rum och somnade nästan (det fanns en säng). vi snackade också med shaqe i telefon, hahaha så mycket jag skrattade! anyway.. ska ta och fixa mig nu för snart så kommer ajka, marina & johannorna. jag skiter i mitt utegångsförbud idag, JAG SKA UT! peeeeace!





innan vi hittade sängen, så hitta vi bänkar!!!



här sitter jojan & äter kladdmuffins (hon fick mina också)

det är något hos mig och jojo som får killar och bli transor!

.... vi sminkade sami!



omänskligt spöke

skolan har faktiskt varit roligt idag, sjukt? satt & skrattade ihjäl mig på SO lektionen med johanna på grund av att jag sa ''Nää'' konstigt hahah? anyway.. ska snart iväg o ta fotto till mitt legitimation. HATAR att ta fotto till pass och sånt skit. det slutar ändå alltid upp med att man ser ut som ett omänskligt spöke! yeye, måste göra mina läxor sen också, PEACE!

=D om
gamla bilder:
ooooooooy nathalie =D
allt bra med dig ? :)
iaf, vad tycker du om höja skolan? :P
är den helt så gb aktig eller en helt vanlig skola?
ville bara veta det, ha det bra sötis :)
svar: ooooy anonym hahah. jodå! hahah det finns nog inte mycket o tycka om skolan, men jag kan hata skolan sjukt mycket & ibland så älskar jag den :D jag vet inte om man kan kalla det för gb skola, det hade ju säkert folk tyckt om dom hade kommit dit utan att känna oss. men i och med att alla i skolan har så bra kontakt så kan man inte tycka så mycket om folket :) pusss!

Anonym om gamla bilder:
hej nathalie jo jag har sett på dina bilder att du röker också vattenpipa:P en fråga.. är det gott? eller hur ska jag förklara o så.. men varför gör man sånt jag fattar inte det:P:P
svar: hej! hahah enligt mig så är det sjukt gott. jag ääälskar vattenpipa, speciellt med äpple smak. jag vet ju inte varför man gör det, antagligen för att det är jätte gott & även roligt om man är många vänner tillsammas :D




gamla bilder

kan börja med o säga att gårdagen var inget speciellt, förrutom att jag fick utegångsförbud resten av veckan. fråga mig inte varför, men ibland så kan mina föräldrar snea mer än vad jag gör. men jag har ändå mycket o plugga till denna veckan så jag bryr mig inte, förrutom fredagen som jag har sett framemot i en vecka. tyvärr... GREAT! man får väll hoppas att jag kommer ut. ska ta och plugga till mitt NO prov nu, wish me luck! peeeeace (K)

bootylicious om
värsta slottet:
Måste bara börja med att jag älskar din blogg!Hur mycket tjänar du på den? du behöver inte skriva ut det men e gärna intresserad av att starta min egen blogg !
Vem umgås du med !
Trivs du med dem?.
tacksam för svar ! Puss & Kram
svar: tack så jätte mycket, o jag älskar dig också hahah! jag tjänar inget på min blogg, det är ju inte många som gör det heller. men blogg är roligt! jag omgås nästan varje dag med 4 tjejer som heter, marina, marina, johanna & johanna. umgås också med en massa andra :) pusss!

ahahhaha om värsta slottet:
seriously...!
i love din stil !
kan inte du typ skriva ut var du köpt grejer.
kanske inte allt för du kanske inte vill.. (k)
svar: hahaha shit, tack! men det är ju inget speciellt med den, men ofc, det kan jag göra (K)

har faktiskt inga bilder, så jag bjuder på gamla bilder
från 2008 & 2009 som jag saknar :)
































HAHAHAHA.. det var då tröjorna INTE var ''gbtröjor'' som folk säger


värsta slottet

bbbb-back! okej.. dagen/kvällen/morronen var helt sjuk. har inte haft så roligt på jätte länge! var hos gabi först, därefter så stack vi till KK och sedan så satt vi och fikade på broderstugan med lidija och kevin. efter det så bestämde vi oss för att åka till brati & där stannade vi till 5-6 på morronen. sjukt snea timmar hos honom + att han bor i värsta slottet. pool, 3 toaletter 5 andra rum osv.. något liknande som husen i Cribs! anyway, kom hem runt 6 tiden & vaknade vid 11, TOPPEN! till frukost blev det typ redbull hahah, onormalt. & sedan så har jag spenderat resten av dagen med marinorna, lovely! peeeeace!

här kommer några bilder & videos från helgen
btw.. det är inte jag som fotta dåligt, det är kameran det är fel på!

lidijas skratt.. klockan 4 på morronen, vi har verkligen inget o göra!


Gabi sjunger, så jävla grym

































GLAD PÅSK

varit på påsk middag hela dagen så jag har inte haft tid till o skriva något. har haft värsta flabbattack med min mormor, moster och gabi hahah fyfan, har skapat mig nya magmuskler! anyway.. jag är fortfarande kvar hos mina kusiner & det är bara jag och lidija som är vakna. ska snart dra iväg till värnhem och gå dit var lidija känner för att gå, fika eller något, vem vet.. uppdatering imorron blir det + bilder. GLAD PÅSK, PEACE

Anonym om
''sexigadagen'':
vad är jojans blogg?:)
svar: jojan har tyärr fixat lösen på sin blogg nu :(

Medina om DÖM INTE..:
Du har rätt fan. Det är också så med mig och mina vänner. Blir kallade för gb ligan och sånt för ingenting. Ta inte åt dig alltså. Slösa inte din energi på dem.
svar: ja man ser ju nu så många som har det likadant.. fattar inte varför jag ens tog min energi på att skriva den texten, men jag var ju bara tvungen att skriva av mig! jadu detsamma, ta inte åt dig!

Anonym om DÖM INTE..:
Det är bra att du tänker så Nathalie. Du har dig själv, dina vänner och allt du önskar dig. Slösa inte din tid på folk som håller på med dig, det visar rent tecken på avundsjuka. Så jävla sorgligt att se folk som bryr sig så mycket om andra när de inte ens borde. FINGRET TILL DE ALLA! =)
King nathalie
svar: HAHAHAHHA så jävla ball, king! ja det är sååå sorgligt att folk orkar bry sig så mycket om andra men hinner inte ta en titt på sig själv. jag, eller ja vi måste nog betyda mycket för personen då.. ja precis, FINGRET :)!

så häääärlig, goo ceca!


DÖM INTE..

MÅSTE TA OCH SKRIVA AV MIG SERIÖST. jag är en person som är lätt störd, då menar jag att om jag hör saker från folk runt omkring om deras uppfattningar om personer dom inte ens känner alltså dåliga uppfattningar, ja det stör jag mig som fan på, har alltså noll tolerans för sånt.. kort stubin, everything! kan ju säga ett tillexempel nu.. jag och mina vänner: johanna, johanna, marina & marina, ELLER SKA JAG SÄGA SÅ KALLADE GB LIGAN???? seriously? vad fan har folk problem med nu för tiden? eller är det kanske avundsjukan som stiger pågrund av att vi åtmindstånde kan hålla ihop, och inte har falsk vänskap? att vi kan vara alla tillsammans & att vi ALLTID är tillsammans. kanske det är problemet? klaga inte på mig och mina vänner för det ända vi gör är att vi ställer upp för varandra när det behövs PÅ RÄTT SÄTT, eller vad vi ska kalla det. och ja vi har det sjukt bra, och vi har det som roligast när vi är tillsammans & det har vi haft redan sen dagis vilket innebär att vi har kännt varandra sen vi var små. men vi är LÅÅÅNGT bort ifrån GBs. nu för tiden så är man ju antagligen GB ifall man dansar, går på fester, är med folk som röker, är med folk som dricker, är ute nästan varje dag, sminkar sig osv.. ja ni vet resten. VAFAN ÄR DET FÖR JÄVLA SKIT? om man nu gör allt det so what? du har ditt eget liv, sköt det istället för att slösa på din energi. ja man ska inte ta åt sig av vad folk säger men fan heller att man ska stå och ta skitet hela tiden och få höra en massa saker runt omkring sig. jag kan säga att innan ni dömmer oss, mig, dom & alla andra i värlen så lär känna personen först innan dina uppfattningar kommer upp i ditt huve och snurrar runt som jag vet inte vad. ja jag vet själv att man kan få en viss uppfattning av en person när man ser den t.ex. hur den går klädd, frisyr, smink osv.. men fuck gör det inte insidan dålig! man har inte någon rätt heller att komma out of no where och dömma en eftersom att man själv har bildat sig en historia som man tror är sann. great, good luck in life om man fortsätter som man gör, man kommer verkligen komma långt kan jag säga. sluta dömma efter det du hör eller ser. och du som kollar snett på alla andra, snälla ta en titt på dig själv för du är inte perfekt. att folk inte kan ta och inse. & som tupac säger ''only god can judge me'' ;) peace

blooooooooooooooooood

''sexigadagen''

rätt chill dag idag. kan nog döpa dagen till ''sexigadagen'' hahah. jag & jojan höll på att svimma ett antal gånger i stan, speciellt när vi satt och väntade på bussen. for more information besök jojans blogg hahah! varit hemma hos jojan efter stan & därefter så drog vi + johanna, komedi & marina hem till mig och tog det lungt, snackade osv. kom precis hem efter att vi hade gått runt lite överallt eftersom att alla affärer har stängt, sorligt nog! snackar med marko i telefon nu, så ska gå och sätta på en film istället för att sitta vid datan, peaceee!

d om
sorry för långt inlägg:
vart köper du för det mesta dina smycken,
tex örhängen osv.. ? :D btw, fin blogg! :)
svar: det är olika beroende på var det finns det jag tycker om hehe :) handlar oftast öronhängen på H&M, Ur&Pen och Bik Bok. och armband är det ju för det mesta H&M. taaack! puss!


ffs

hahah, vilket humör jag är på idag! skrattat heela morgonen. & dom som borde få första pris för bästa mobbning är fan miche och johanna.. shit, det låter fan som att jag delar ut priser på min blogg ffs. hahah nej men, ja. har lust att dra till stan och fika or something, så jag måste ta och väcka jojan förfan! & ska spendera kvällen med johannorna i think? yeye, peace!

jävla retarded bild!


depp i deppets depp

lalala.. sitter och lyssnar på jojans snack. man kan tro att hon är Dr. Phill, eller ja hon borde blir som honom. sitter och snear nu framför min dator, har tyvärr ingenting att göra. deppar mig med deppig musik, depp i deppets depp! yeye, ska in i duschen nu och där blir jag kvar ett lååångt tag. peace godnattt
shit jag har sneat.. vilka låtar jag lyssnar på..

så jävla härliiig














sykos

sitter framför den vackra datan med my babe bell & lyssnar på min brors låtar & dom går mig på nerverna hahah jävla sykos låtar!!.. varit hemma hos jojan med komedi och marina därefter så stack vi ut och träffade ibbe, dodo och resten. men tyvärr så är det sjukt kallt ute vilket gör att man inte kan göra något. sorligt ja jag vet. movietime nu, peeeeace!

jävlar vilken bild.. min bror är lika sykosig som låtarna HAHAHA

sorry för långt inlägg

just got home.. haha upptagen dag igår! träffade johannorna under dagen därefter så stack jag hem. gick hem till komedi vid 8 med johanna och samantha och snackade en heeel del hahah.. stack ut sen och träffade på hela ligan, då syftar jag på dom coola: ibbe, dodo, emrah, macke, haris, ili, theo, david osv.. senare vid 11 så stack jag hem till komedi och därefter till jojan och avslutade vår kväll SUPER med A walk to remember, SJUKT BRA!! om man inte blir tårögd av filmen or something, då är man sjuk i huvet! kom precis hem, varit hos komedi en stund. ska dra till mina kusiner nu och senare ikväll så blire utgång med my babes, bell komedi jojan och marina i think? gotta go, sitter vid min brors härliga apple data och han kommer snart hem (DÖÖÖÖD) peaaaace!

Anonym om 1 APRIL:

vaddå herregud? du är juh fortfarande lika söt som nu!
svar: hahah shit ni är ju inte riktigt kloka!

Anonym om 1 APRIL:

du är skkkkkkkkkkiit vacker.. helt jävla perfekt kvinna!:(
svar: neeeej, men tack ni är över gulliga! men jag är långt ifrån perfekt!!!!

Anonym om gammal but still good!:

SÅ JÄVLA VACKER DU ÄR ! Det är ju helt sjukt, blir fan avundsjuk HAHA. Bra blogg förresten, take care peeejs =)
svar: tack så mycket, men ni ser verkligen dåligt! inget o vara avundsjuk över hahah! tack så mycket, puss :D

Anonym om 1 APRIL:
var är den gröna tröjan ifrån? ;D
svar: ingen aning faktiskt, stadium tror jag hihi :D

old bild från förra sommaren. miss my black hair :(


1 APRIL

kan börja med att säga.. JAG HATAR 1 APRIL!! redan klockan 00.00 så börjar folk att lura mig. men vem fan kollar i kalendern? såklart så är jag blåst & går på det mesta. men marina får fan priset för det bästa skämtet, hon fick mig nästan att gråta!!! shit.. måste ta och lugna ner mig nu hahah, godnatt!

en bild från exakt förra påsklovet och det var exakt ett år sen!
herrrrrrrrrrrrrregud


RSS 2.0